Дневен хороскоп за вторник, 2 април 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 2 април 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Денят започва обещаващо и ще завърши още по-добре. Радостта ще струи от вас и всички ще го забелязват. Главният виновник за това е любовта, която е кацнала блажено на рамото ви.

Телец

Нужно е да бъдете откровени и да не криете важни неща от човека до себе си днес. Това важи и за всеки ден, не само за днес. Научите ли този урок, ще откриете и тайната на щастливата и хармонична връзка.

Близнаци

Обикновено лошото настроение ви държи най-много за час-два. Този път обаче то се превръща във ваш неизменен спътник и не можете да го прогоните през целия ден. Все пак дайте всичко от себе си да бъдете по-ведри.

Рак

Предстои ви интересен ден, изпълнен с много контакти и лични срещи. Може би усещате нов сърдечен трепет, но бъдете внимателни и не се изкушавайте толкова лесно, за да не бъдете наранени.

Лъв

Днешният ден ще постави волята ви на изпитание. Уверете се, че защитавате личните си интереси, но и че това не става за сметка на чуждото нещастие. Бранете позицията си докрай.

Дева

Има моменти, в които работата измества личния живот, но трябва да се уверите, че близките ви разбират това и не ги наранявате с държанието си. Посветете вечерта само на тях!

Везни

Денят ще бъде успешен, но и напрегнат. Действайте смело, отговорно и спокойно и няма да има за какво да се тревожите. Оставете си време и за почивка, защото в края на деня ще имате нужда от едно хубаво презареждане.

Скорпион

Ще бъдете особено напрегнати, но най-странното е, че за това няма видима причина. Намесата на ваш близък човек успява да елиминира безпокойството във вас и благодарение на това краят на деня ви носи само позитивни емоции.

Стрелец

Не прибързвайте с действията си и се пазете от хора, които не са особено искрени с вас. Не се тревожете, ще ги познаете веднага и трябва да ги премахнете от живота си.

Козирог

Нищо не е такова, каквото изглежда и този факт ще ви изнерви до краен предел. Чакането ви изморява, но понякога си заслужава. Бъдете по-търпеливи, анализирайте ситуацията спокойно и ще откриете верния път.

Водолей

С професионалните си успехи ще направите изключително впечатление през днешния ден. Упоритата работа започва най-накрая да се отплаща и не можете да повярвате какви облаги ви носи тя.

Риби 

Затрупани сте с работа и ще ви бъде трудно да мислите за нещо друго. Излезте с приятели и се отпуснете, защото работата няма къде да избяга. Споделете тревогите си с някой близък, за да ви олекне.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay