Дневен хороскоп за неделя, 1 март 2020 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 1 март 2020 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Вие и вашият партньор трябва да купите нещо заедно, макар че ако нямате близък човек все пак можете да обедините ресурсите си с някой, на когото имате доверие.

Телец

Вие и вашият партньор трябва да се отървете от стари чувства. Това обаче не е толкова болезнено, колкото звучи. След кратък момент на неловкост, ще се превърне в нещо хубаво.

Близнаци

Трябва да се погрижите да отделяте малко повече внимание на нови проекти и да се стараете да казвате повече "Да". Никога не знаете какво може да дойде от тях в дни като днешния. Трябва да оползотворите енергията си.

Рак

Днес сте изпълнени с добра енергия или поне би трябвало да сте. Помислете дали сте щастливи на мястото, на което сте, и ако не сте- направете някаква промяна, за да се почувствате добре. 

Лъв

Смятате, че е по-лесно от всякога да се справите с хората у дома- дори при нови или променящи се обстоятелства. Вашата способност да се адаптирате към културните норми ще се увеличи.

Дева

Вашите собствени интереси могат да се погрижат сами за себе си- трябва да помогнете на приятел.. Вашата самоотверженост не остава безвъзмездна и в резултат на това всички са по-добре.

Везни

Понякога стоите на заден план в някои ситуации, но не защото сте срамежливи, а защото искате да видите голямата картина и как вие се вписвате в нея.

Скорпион

Вашето здраве трябва да бъде единственото нещо в съзнанието ви днес. Ако не е така, вероятно ще има кой или какво да ви напомни за това. Планирайте профилактичен преглед или разходка сред природата.

Стрелец

Вашата игрива енергия събира погледите на всички около вас без значение къде се намирате. Насладете се на вниманието и се уверете, че всеки ще получи нещо от вас в замяна.

Козирог

Някой ви дължи много и сега е моментът да го накарате да си плати. Може да не е забавно, но не бива да давате нищо даром, така че поискайте това, което ви принадлежи.

Водолей

Вие сте в средата на ситуация, която изглежда не ви предлага възможност за спечелване. Ако откриете начин да се откажете, без да загуби много, може да ви потръгне в дългосрочен план.

Риби 

Вие сте в средата на нещо голямо и странно и може да се наложи да бъдете напълно ясни за това точно какво искате от живота. След като това е минало, трябва да откриете правия път към целите си.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay