Дневен хороскоп за петък, 28 август 2020г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 28 август 2020г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Всичко около вас търпи промяна. Чудите се дали това е предизвикано от реална промяна в обстоятелствата, или просто сте си наложили да гледате на нещата от друг ъгъл.

Телец

Днес като че ли желанията ви ще се превръщат в реалност, дори и да срещате множество спънки и ограничения по пътя си. Мнозина ще имат възможност за развитие в нова професионална посока.

Близнаци

Днес сте в разколебано състояние. Нещо във вашите взаимоотношения се е променило - за добро или не - още е рано да се каже. Ще се наложи от нещо да се откажете, на друго да погледнете по нов начин.

Рак

Днес вниманието ви ще е приковано към външни събития. При мнозина те ще зависят от деловите разговори, които могат да вземат неочакван обрат.

Лъв

Днес мнозина от вас ще показват честолюбие, професионализъм и конкурентоспособност. Без съмнение върви ви в много неща. Днес за някои това ще се изрази в паричен еквивалент.

Дева

През целия ден ще влагате доста старание да промените нещата около вас към по-добро. Стремежът ви към съзидание ще ви прави добронамерени към останалите.

Везни

Имате толкова много сили, че за вас не е проблем, както казват, да преместите планината. Дори хора с крехко здраве са в състояние в близко време да го възстановят, а здравите без грешка вземат решение къде да насочат сили и средства.

Скорпион

Очаквате приходи на големи суми, но това няма да стане днес.  Колкото до любовта и секса, ще трябва ясно и конкретно да заявите какви са намеренията ви и как виждате от тук нататък съвместното съществуване с партньора си.

Стрелец

Важно предупреждение, което трябва да спазите днес, е да не лъжете при никакви обстоятелства, дори тогава, когато ви се струва, че нямате друг избор. Увеличете своята бдителност  в личния живот.

Козирог

Денят е подходящ за подобряване на вашите знания чрез обучение или специализация. Вероятно вашият авторитет днес ще укрепне. Бедите ще ви заобикалят.

Водолей

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще получат заслужени финансови постъпления, което допълнително ще допринесе за доброто им настроение.

Риби 

Мнозина от вас ще получат добри новини, които ще поставят началото на по-добри и стабилни финансови постъпления. Ако искате да съхраните постигнатото до момента, на първо място трябва да не поемате никакви рискове.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay