Дневен хороскоп за четвъртък, 14 март 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 14 март 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Трябва да използвате огромната енергия, с която сте заредени само и единствено за собствения си бизнес и интереси, независимо колко искания има отвън. Можете да помогнете на всичко, но първо помогнете на себе си.

Телец

Опитайте нещо ново и смело днес, въпреки че може да се чувствате по-ограничени от обикновено. Можете да работите във ваша полза, ако искате да шокирате някого или по друг начин да покажете независимостта си.

Близнаци

Може да се наложи да окажете малко по-силен натиск върху някого, колкото и да не му харесва. Но това е част от плана ви. Вашата позитивна енергия гарантира, че няма да има проблеми и недоразумения по-късно.

Рак

Настроението ви е по-малко позитивно от попринцип, дори може да бъдете ревнини или мрачни, особено ако семейството ви не е покрай вас. Те ви действат успокояващо и ви зареждат с положителна енергия. Днес ще се научите да се грижите сами за себе си.

Лъв

Реакциите ви са напълно естествени- не се опитвайте да се въздържате. Може да накарате някой да се чувства неудобно, но това е малката ценна, която трябва да платите за честността. Нещата ще се нормализират скоро.

Дева

Оставете всички дребни неща на приятели и роднини, с изключение на наистина важните неща. Обърнете внимание на себе си, починете си, а след това се отдръпнете и помислете за бъдещето- какво следва?

Везни

Какво следва за любовния ви живот? Със сигурност ще бъдете много съсредоточени и разумни днес, докато планирате да се срещнете с партньора си и ще почувствате тежестта на Вселената, която ви тласка напред.

Скорпион

Трябва да направите това, което е естествено днес и да се уверите, че е правилно, а не просто да отбивате номера. Ако трябва да бъдете груби- бъдете, макар че вие не сте такива хора.

Стрелец

Не би трябвало да имате особено много въпроси днес, освен такива, свързани с бизнеса. Има малко, макар и скрити елементи, но това, което виждате е това, което получавате.

Козирог

Трябва да се вслушвате в интуицията си днес. Може и да не е безгрешна, но в днешния ден ще ви насочва в правилната посока. Интуитивната ви страна ви плаши понякога, но днес ще в опознаете по-добре.

Водолей

Днес ще прекарате повече време с хората си, или поне ще се опитате да го направите. Вашите социални нужди са доста силни сега, затова трябва да сте сигурни, че изразявате желанията си.

Риби 

Бележка или мейл от приятел ви кара да се чувствате развълнувани. Може би той планира нещо голямо или може би просто не сте се чували от страшно много време. Този ентусиазъм ще продължи дълго.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay