Дневен хороскоп за четвъртък, 5 март 2020 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 5 март 2020 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес ще се чувствате по-добре в интимна обстановка, вместо сред много хора и големи тълпи. Наблегнете на срещи, интервюта и други подобни дейности. Обърнете внимание и на партньора си.

Телец

Днес трябва да се борите за нещо голямо. Преди това се уверете, че вашите хора са на ваша страна. Това, за което ще се борите, не е трудно да се постигне, но трябва да сте наясно, че имате голяма конкуренция.

Близнаци

Днешният ден е един от онези дни, в които ще допринесете за важна промяна в живота на някого или във вашия собствен. Вашата положителна нагласа ще направи нещата много по-лесни.

Рак

Прекарайте деня със семейството си или с някакви роднини. Днес ще бъдете в допир с миналото и е време да приложите уроците, на които ви е научило, на практика.

Лъв

Днес ще бъдете шокирани, в добрия смисъл. Ще се чувствате повече от чудесно. Уверете се, че хората около вас са готови за голямата промяна, която ще се случи. Ако мислите, че не са, опитайте да ги предразположите.

Дева

Днес ще бъдете изпълнени с енергия. Скоро не сте били толкова енергични. Денят е подходящ за започване на нова работа или друга дейност, която изисква енергия и концентрация.

Везни

Днес ще бъдете заобиколени от хора и без значение дали става въпрос за колеги, приятели или семейство трябва да разговаряте много. Вашата инициатива е важна, за да се обединят всички тези хора около някаква кауза.

Скорпион

Предприемете действия днес. Вашата енергия е толкова огромна, че можете да постигнете успех във всичко, с което се захванете. Днес ще бъдете в състояние да свършите повече работа, отколкото през останалите дни.

Стрелец

Очаквате днес да се случи нещо грандиозно, но вероятно ще бъдете разочаровани накрая. Опитайте да нямате никакви илюзии, за да не бъдете много разочаровани и отчаяни.  

Козирог

Денят ще бъде много забързан за вас и вероятно ще бъдете много изнервени. Може да се наложи да стоите настрана от хората, за да можете да вършите нещата по собствения си начин.

Водолей

Днес ще се почувствате готови да започнете нов начин на живот или поне да направите лека промяна в навиците си. Започнете да спортувате нещо и да се храните по-здравословно.

Риби 

Днес се чувствате много продуктивни, без значение къде се намирате и какво правите. Днес е много подходящ ден да изпълните всичко от списъка си със задачи, защото напоследък го игнорирате.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay