Една майка има важно послание към всички, които са уморени от критиките за кърменето

Вижте какво е то

Една майка има важно послание към всички, които са уморени от критиките за кърменето
Instagram user Chantelle Champs

Шантеле Селесте е решена да кърми новородените си близначки Татум и Блейкили, докато не навършат 6 седмици, без значение колко много хора й казват, че храненето на две бебета едновременно щеше да бъде предизвикателство. Майката на три деца споделя послание в Instagram, което всички майки трябва да чуят: Не се хранете с негативността.

Когато бях бременна и казвах на хората, че ще кърмя близнаците, всички бяха негативно настроени. Дори няколко пъти си разменях силни думи с членове на семейството ми, които ми казваха, че няма да мога да го направя. Е, мога и го правя. Моето тяло създаде и износи две бебета едновременно, това означава и че може да храни две бебета едновременно. Колко невероятно е женското тяло!

Майката казва, че след като е постигнала целта си и е кърмила близнаците си в продължение на 6 седмици, коментарите не са престанали. Вместо това, сега са съсредоточени върху това колко време ще издържи, нейният план е цяла година.

"Новите майки биват съдени за това, че не кърмят, а дават на децата си сухо мляко. Аз се чувствам обвинявана за това, че съм избрала да кърмя. Вече ме попитаха: "О, няма да кърмиш толкова дълго, колкото си кърмила първата си дъщеря, нали?""

Без значение дали една млада майка избира да кърми детето си или да го храни с адаптирано мляко, тя трябва да се чувства добре. Те не бива да бъдат съдени за това, което смятат, че е най-добре за децата им. Скъпи майки, правете това, което сметнете за добре и не позволявайте на никого да оказва влияние върху решенията ви.

Съгласни сме с теб, Шантеле!Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на оператор по подръжка. Той и обяснява, какво трябва да направи: -Натиснете звезда. Блондинката се чуди: -Това звезда... не беше ли една такава ... космата точка?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Любовта не е в другия, тя е в нас самите - ние я събуждаме. Но за да я събудим, се нуждаем от...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Вярвате ли в прераждането?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти