Какъв е перфектният следобед според жените?

Поне половината от дамите са на едно мнение...

Какъв е перфектният следобед според жените?

Жалко, че повечето съвременни дами почти не разполагат със свободно време. Улисани в професионални и семейни задължения, сигурно и вие страдате от липса на безгрижми следобеди и поспаливли сутрини.

За да помечтаете за деня, в който просто нямате ангажименти и можете да правите, каквото поискате, ви попитахме "Какъв е перфектният следобед за вас?”. В анкетата ни се включиха 769 дами, всяка от които с различно мнение по въпроса.

Съвсем логично, едва 0,7% от гласувалите са избрали отговор "Работен следобед в офиса - не обичам бездействието”. Радваме се, че повечето наши читателки умеят да разграничават работата от свободното си време.

Какъв е перфектният следобед според жените?

4,8% от дамите пък биха избрали да посветят всеки миг на децата си и посочиха, че перфектният следобед за тях се описва най-добре от отговора "игри с децата навън или вкъщи - държа на семейството и близките си”.

Какъв е перфектният следобед според жените?

"В мола (в разходка по магазините) - така разпускам най-лесно.” - този отговор избраха 7,2% от читателите ни, взели участие в анкетата. Шопинг терапията определено не е за подценяване, а всички знаем, че тъкмо представителките на нежния пол са склонни да пазаруват със и без повод.

Какъв е перфектният следобед според жените?

27,7% от всички 769 души биха предпочели да прекарат няколко часа в компанията на най-добрите им приятели - независимо къде. Малко неща са по-приятни от задушевните разговори с близки хора!

Какъв е перфектният следобед според жените?

Над половината от гласувалите обаче - цели 55,4% - са избрали отговора "Уют вкъщи с топла напитка и книга в ръка - обичам спокойствието и усамотението.”. Явно за повечето от нашите читатели перфектният следобед не включва никого другиго. Както казахме, все по-трудно е човек да намери време само за себе си. Не е чудно, че повечето от нас мечтаят тъкмо за това.

Перфектният следобед не се описва с нито един от възможните отговори според 4,3% от гласувалите. Интересно какъв ли е той за тях?

Какъв е перфектният следобед според жените?

Не пропускайте да дадете своя отговор на въпроса "За какво харчите парите си?”. А ако искате да споделите нещо друго, което ви вълнува, станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay