Китайски хороскоп за 2020 - годината на металния плъх

Китайски хороскоп за 2020 - годината на металния плъх

Годината на Металния плъх- 2020 ще бъде година на ново начало!

Ще има много нови възможности за намиране на истинска любов и печелене на повече пари. 2020 г. ще бъде успешна година!

Годината на металния плъх идва веднага след Годината на Земното прасе (2019) и преди Годината на Металния вол (2021)!

Годините на Плъха са: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 и 2032.

Китайски хороскоп за 2020 за 12-те знака:

Според китайския хороскоп за 2020 г., Лунната нова година започва в събота, 25 януари и завършва на 11 февруари 2021 г. Плъхът е първият знак от цикъла на 12-те животни от китайската астрология, и поради тази причина 2020 г. се счита за година на ново начало и подновяване.

Годината на Металния плъх ще бъде силна, просперираща и щастлива година за почти всички китайски зодиакални знаци.

Всеки ще покаже решителност по отношение на своите цели, стремежи и дори своите хобита. Това е страхотна година за основаване и развитие.

Тези, които планират да купят недвижими имоти, да започнат бизнес или да инвестират пари в дългосрочен проект, имат големи шансове да бъдат удовлетворени в бъдеще.

Но внимавайте! Този тип инициативи ще бъдат успешни, само ако бъдат внимателно планирани.

Китайската Нова година се празнува всяка година с разкошни и цветни празненства. Това е най-важният празник, повод за събиране, парти и две седмици зимна ваканция.

Началото на годината, първите дни на февруари са изключително ярки и изпълнени с мотивация. Всички ще получим като подарък нова, чиста, свежа година, без грешки и съжаления. Годината на Плъха ще ни донесе творческа енергия, енергия, която може да се прояви чрез постигане на много неща, които желаете в живота си.

Ще имате сигурността, че всичко е възможно, че вие сте господарите на собствения си живот и че имате силата да бъдете този, който искате да бъдете.  

Официално китайската година на плъха започва на 25 януари, а за да имате страхотна година, ви съветваме да включите в менюто на Нова година храни, които плъховете обичат да ядат, което означава ядки и всякакви сирена, и да носите красиви дрехи и бижута, защото плъховете обичат разкоша.

Кариера и пари

Годината на Плъха- 2020, е под знака на металния астрален елемент, за разлика от Годината на прасето, която е била под елемента Земя. Всички действия, инициирани тази година, завършват с успех. Трябва да следвате целите си уверено и решително.

Трябва да бъдете решени да постигнете целите си и не бива да позволявате на провалите да ви обезкуражават. Разчитайте на собствените си сили.

Любов

След 2019 г., година, пълна с непредвидими ситуации в любовен аспект, 2020 г. ще бъде по-спокойна. Така вашият любовен живот навлиза в хармоничен период, а комуникацията помага да го поддържате любовта жива.

От друга страна, втората част на 2020 г. идва с изключително недоверие.  

Здраве

По време на Годината на металния плъх, освен в моментите, когато изтощението се проявява, всички зодиакални знаци ще се радват на добро здраве. Освен това втората част на 2020 г. идва с много енергия и цялостно благополучие, така че психическото състояние става все по-добро и по-добро. През 2020 г. практикуването на спорт все още е най-доброто лекарство и трябва да се предписва на всеки от нас за подобряване на здравето, за дълголетие и за общо благополучие.

Символи за късмет

Числа: 5,7,9

Цветове: бяло, жълто, синьо, зелено, сиво и черно

Късметлийски дни: 4-ти, 8-ми, 13-ти, 22-ри ден на всеки месец от китайския календар

Късметлийски посоки: югоизток, североизток, запад

Специфични кариери: шеф, мениджър, търговец, изкуство / филмов критик, финансов експерт, правен експерт, учен, философ, политик, музикант, бизнесмен, брокер, предприемач, криминалист, детектив, шпионин, журналист, писател.

Късметлийски зодиакални знаци: вол, дракон, маймуна, прасе

Характеристики на металния плъх:

Като се има предвид фактът, че Плъхът е първият от 12-те знаци на китайския зодиак, това ще бъде година на ново начало за всички видове проекти, за бизнес или брак. Плъхът се счита за закрилник и носител на просперитет в китайската култура.

Известни хора, родени в годината на Плъха:

Кати Пери, Антонио Бандерас, Аврил Лавин, Бен Афлек, Боби Авила, Камерън Диас, Карлос Делгадо, Чърчил, Колин Фърт, президентът Джими Картър, Фернандо Валенсуела, Хектор Елисондо, Хю Грант, Хуанес, Джуд Лоу, Джулиан Мур, Моцарт, президентът Джордж Вашингтон, Шон Пен, Шекспир, Тимъти Хътън, Тим Кук, Марк Зукърбърг, Скарлет Йохансон и др.

Източник: thechinesezodiac.org

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!



4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay