Най-погрешните схващания, които мъжете имат относно жените!

Ето колко “добре” ни познава мъжката половина от човечеството

Не е тайна за никого, че мъжете си мислят доста странни неща за нас, дамите. Те често се оплакват, че не могат да ни разберат и така започват да вярват на някакви остарели стереотипи и градски легенди, които нямат нищо общо с действителността. Разбира се, и жените постъпват по същия начин със силния пол. Понякога е трудно да съжителстваме едни с други, но пък е и доста забавно.

Някога чудили ли сте се какво ли си мислят мъжете за нас? Някои техни мисли са доста очевидни. Да, обичаме да се гримираме, ядем сладко, когато сме тъжни и всички сме влюбени в Брад Пит.

Но има и някои доста сбъркани и странни схващания, които мъжете споделят, че имат относно нас. Сайтът Reddit се допитва до господата и успява да събере доста комична информация. Ето какво мислят момчетата за нас! Дано все някога си научат урока!

1. Постоянно играем игрички
Мъжете мислят, че никога не казваме това, което наистина мислим и чувстваме. Те смятат, че постоянно играем някаква игра и ги поставяме на тест с думите, които изричаме. Не, ние не сме злодейки, които постоянно кроят планове! Поне не през цялото време…

Най-погрешните схващания, които мъжете имат относно жените!
Thinkstock/Guliver

2. Мразим всички останали жени
За мъжете е странно, когато две жени се разбират и са приятелки, без да говорят зад гърба си и да се опитват да се саботират една друга. Това схващане е старо колкото света и също толкова грешно - една жена може да бъде истинска опора за друга!

Най-погрешните схващания, които мъжете имат относно жените!
Thinkstock/Guliver

3. Обиждаме се за най-дребното нещо
Много мъже казват нещо и след това изглеждат уплашени до смърт от нашата реакция. Има господа, които постоянно се извиняват за думите си, когато са в женска компания, защото смятат, че сме толкова лесно раними. Всъщност, по-дразнещото е да слушаме постоянни извинения и оправдания за някоя по-мръсна шега, на която и ние бихме се смяли с удоволствие.

Най-погрешните схващания, които мъжете имат относно жените!
Thinkstock/Guliver

4. Цикълът ни е виновен за всичко
Ядосани сте? Мъжете смятат, че сте в цикъл. Плачете? В цикъл сте! Тъжни сте? Ясно, дошло е онова време от месеца… Причината не може да бъде, че просто сме човешки същества с чувства и емоции, причината винаги трябва да бъде в онази седмица от месеца… поне според мъжете.

Най-погрешните схващания, които мъжете имат относно жените!
Thinkstock/Guliver

5. Фикс идея "брак"
Да, със сигурност има някои дами, които мечтаят най-вече за сватба и брак, но тук ключовата дума е "някои”, а не всички. Не може да се лепне етикет на цялото женско съсловие. Бракът е нещо, към което се стремят не само жените и няма нищо лошо в това да мислим за него от време на време. Мъжете трябва да разберат, че това далеч не е основният ни приоритет или поне не през целия ни живот.

Най-погрешните схващания, които мъжете имат относно жените!
Thinkstock/Guliver

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на оператор по подръжка. Той и обяснява, какво трябва да направи: -Натиснете звезда. Блондинката се чуди: -Това звезда... не беше ли една такава ... космата точка?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Животът е твърде кратък, за да не си жив, да не бъдеш страстен и да преливаш. Разкарайте нещата,...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти