Специалист по връзките разкрива от какво се нуждаят двойките, за да имат успешна връзка

Специалист по връзките разкрива от какво се нуждаят двойките, за да имат успешна връзка
Pexels

Повечето от нас се стремят да запазват връзките си силни и стабилни колкото е възможно по-дълго, но каква е тайната на дългите и успешни връзки? Оказва се, че отговорът не е само качествено общуване и поддържане на романтиката. Тези неща също са важни, но има и друго. Тара Кафел е специалист по връзките и знае някои неща за любовта. Прочетете какво смята тя, че е нужно да дълга и удовлетворяваща връзка.

"Двойките, които са приятели, имат дълго приятелство, грижат се един за друг и гледат на другия като на човек, а не само като на сексуален партньор, имат здрава основа и следователно успешна връзка. Тези връзки продължават по-дълго, по-стабилни са и са по-удовлетворяващи и за двете страни.", казва тя.

Специалист по връзките разкрива от какво се нуждаят двойките, за да имат успешна връзкаPexels

Също така, децата в живота на тези двойки също извличат ползи и се учат от този модел на взаимоотношения. Когато една връзка е изградена предимно върху секса или идеята, че партньорите не могат да изпълняват множество роли, връзката често се разпада. Но при двама души, които могат да превключват между съпруг/съпруга/партньор/приятел и по-дълбоко ниво на интимност, има много неща, които ги свързват и крепят връзката.

Това не означава, че вашият любим трябва да ви бъде най-добрият приятел. Малко вероятно е той да споделя всеки ваш интерес. Нормално е да имате различни интереси, но трябва вашата половинка да е един от най-близките ви приятели. Много е важно всеки от двамата да има и други приятели, за да се поддържа баланса.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на оператор по подръжка. Той и обяснява, какво трябва да направи: -Натиснете звезда. Блондинката се чуди: -Това звезда... не беше ли една такава ... космата точка?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Животът е твърде кратък, за да не си жив, да не бъдеш страстен и да преливаш. Разкарайте нещата,...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти