Нежна Роузи с фотошоп

Сподели галерията:

Колкото пъти ви пишем за Роузи Хънтингтън-Уайтли, толкова пъти си мислим едно и също: какъв късметлия е приятелят ѝ Джейсън Стейтъм. Или пък каква късметлийка е тя, че е с него. Въпросът е спорен и различните полове отговарят различно.
Както и да е. Новото превъплъщение на "момичето с дългото име", както си кръстихме британския модел, за пореден път е по бельо. Красавицата определено обича да се снима с малко дрехи и много плът. Пък и има какво да покаже.
В кампанията за Marks & Spencer Роузи е нежна и сексапилна, точно каквато сме свикнали да я виждаме. Брандът пък е заложил на изчистени и в повечето случаи едноцветни модели, в повечето от които основен акцент е дантелата.
Разгледайте предложенията на Роузи и Marks & Spencer в следващите снимки. Специално ви приканваме да обърнете внимание на последните две обаче, в които очевидната употреба на фотошоп май е преминала всякакви граници.

Сподели снимката:
1 от 15
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 04.09.2012|16:12
Няма значение че са прекалили с фотошопа. Акцентът по принцип се поставя на бельото. Дори и с по-засилени и коригирани цветове, няма опасност клиентите да бъдат заблудени чак до такава степен.
2
Не е посочен 03.09.2012|09:50
Красиво бельо - изчистено и много женствено.
1
Не е посочен 03.09.2012|08:40
Бельото е страхотно, дори мисля да посетя сайта на Victoria's secret ии да видя какво мога да си поръчам.
Специални оферти
Реклама от 3Bay