Естествени материали за краката ви

Летни еспадрили

Обувките са с вас всеки ден. Почти постоянно дори. Ако се замислите, ще видите, че краката ви прекарват едва около осем часа без обувки. Ето защо е толкова важно този аксесоар да е всъщност най-удобната част от вашето облекло.

 

Модерното е добре забравеното старо, и еспадрилите, които са били актуални и през миналия век, се завръщат с пълна сила на модния подиум. Има ли по-удобно нещо от продукт, направен от човешка ръка с напълно естествени материали? Едва ли.

 

Моделите са най-разнообразни, а принципът на производство – един и същ. Ръчно се изработва обувка от естествена кожа с подметка от дървесина. Някои дизайнери предпочитат да добавят и осемсантиметрова платформа към произведението си. А най-често използваните цветове са червено, синьо, черно.

 

Има и компании, които съумяват да съчетаят модата с благотворителността. Например Toms Shoes имат страшно стилни еспадрили в своята пролетно-лятна колекция. Същевременно за всеки продаден чифт, те подаряват един на дете в нужда. Моделите им са изключително женствени, а тази ръчно направена обувка е идеална за горещото лято! 


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.05.2011|14:35
Обувките от естествени материали са много практични и красиви, аз лично ги предпочитам през лятото. Дори на платформа са удобни и можеш да ходиш с тях часове наред.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay