Kraak & Smaak обещават силен Sozopol Fest

Kraak & Smaak обещават силен Sozopol Fest

Kraak & Smaak обещават силен Sozopol Fest

Култовото холандско DJ и продуцентско трио Kraak & Smaak идват в България, за да посрещнат първото утро на юли на първия Sozopol Fest. Концертът, който ще изнесат на сцената на музикалния фестивал в Созопол е част от европейското им турне ELECTRIC HUSTLE TOUR 2011 по повод на последния им едноименен албум.

 

Ето какво каза за българските си почитатели Wim Plug от Kraak & Smaak в специално интервю за jenite.bg

 

J: Концертът, който ще изнесете на Sozopol Fest е част от европейското ви турне, имате и нов албум. Какво да очакват българските фенове от срещата си с Kraak & Smaak?

 

Wim: Надяваме се да ги изненадаме приятно. Това е първият път, в който идваме в пълен състав и с група на живо. Българската публика ще види и чуе новата ни певица Lex Empress, както и MC Sebastian. Освен това съдейки по концерта ни в София, можем да кажем че българите приемат с голям ентусиазъм новите музикални предложения. А за един музикант най-важното е, когато посланието му достига до публиката.

 

J: Работили сте с имена като Jamiroquai, Sam Sparro, Hurts, Maxwell, с кого искате, но все още не сте осъществили съвместен проект?

 

Wim: Работим с доста талантливи вокалисти като Romanthony, Lee Fields, John Turrell и има толкова други имена, с които биха се получили силни парчета. Би било страхотно да запишем нещо с Little Dragon, защо не Snoop Dogg и разбира се с Ben Westbeech отново, ако е възможно.

 

J: Обичате да се шегувате, че трите най-известни неща, които идват от Холандия са Heineken, Van Gogh, Kraak & Smaak. Това e поредното ви гостуване в България, можете ли да кажете с какво свързвате страната ни?

 

Wim: Амиии... със сигурност мога да ви кажа, че имате доста красиви жени.

 

J: Наричат България "Страната на розите". А музикалните фестивали стават все повече – Spirit of Burgas е в Топ 20 на най-добрите музикални фестове в Европа, мислите ли че скоро бихме могли да казваме на България "Страната на музикалните фестивали"?

 

Wim: Надяваме се и ви го пожелаваме. Със сигурност можем да кажем, че те са нещо ново, интересно и от това със сигурност страната ви само може да спечели. Имате много какво да развивате и да предложите.

 

J: Ако трябва да опишете само с една дума, какво е музиката за вас?

 

Wim: Музиката за нас е като въздуха, който дишаме. Събуждаме се сутрин с музиката и си лягаме вечер с нея.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay