Нанси Карабойчева за любовта, очакванията и слуховете

"Не съм искала някой да ме съжалява, защото няма за какво. Имала съм страхотно детство, научена съм на всякакъв вид труд и не съжалявам дори за миг, че съм израснала по този начин"

Нанси Карабойчева за любовта, очакванията и слуховете
1 ОТ 2 вижте всички снимки Facebook / Нанси Николаева Карабойчева

Измина една седмица, откакто приключи конкурсът "Мис България". През този период лицето на победителката Нанси Карабойчева стана неизменна част от ежедневието ни. Всички говорят за 20-годишната блондинка, а светските и клюкарските издания ни затрупват с все повече информация за миналото, настоящето, а и бъдещето ѝ.

И тъй като Jenite е свободно пространство, в което говорим ние - жените - поканихме Нанси на гости, за да поговорим с нея за любовта, за семейството, за слуховете и клюките, за преживяванията ѝ през последния месец, както и за бъдещите ѝ планове. Ето какво ни сподели тя.

С какво смяташ, че успя най-силно да изпъкнеш пред другите кандидатки и да убедиш зрителите да те изберат за Мис България 2013?
Смятам, че качествата ми са комплексни, но изпъкнах главно с упоритост, желание и много дисциплина, освен красотата. Не мога да кажа, че имам някакво изключително качество , просто съвкупността от тези, които притежавам, са направили впечатление на зрителите.

Какъв вкус остави у теб престоят в Двореца?
Престоят в двореца ме научи на много, за 1 месец осъзнах какви точно са ценностите ми и кои са приоритетите ми. Разбрах, че имам най-страхотното семейство на света, което ме подкрепя във всичко, и което обичам страшно много. Затвърдих мнението си, че съм страхотна късметлийка, че имам приятел като Добромир, който ме обича безрезервно и вярва в мен, дори когато самата аз не си вярвам.

Нанси Карабойчева за любовта, очакванията и слуховетеFacebook / Нанси Николаева Карабойчева
Като спомена Добромир, разкажи ни за запознанството си с него и как пламна искрата помежду ви.
Запознахме се в залата в Пазарджик на моя тренировка и веднага се харесахме. Скоро след това излязохме и там вече пламна всичко. Както се казва - любов от пръв поглед, която до ден днешен гори все по-силно. Много се обичаме и имаме планове за съвместното си бъдеще.

А как Добри прие участието ти в конкурса? Имало ли е вече сцени на ревност, поради изведнъж нарасналия ти брой обожатели?
Добромир ме подкрепя безусловно, така беше и в този случай. Той вярваше в мен безрезервно и се оказа прав. Сцени на ревност не е имало, не вярвам и да има, защото се познаваме отлично, имаме си доверие и знаем колко държим един на друг. Като всички нормални хора, които се обичат, и ние се ревнуваме, но съвсем умерено. Никога не сме се натоварвали взаимно за подобни неща. Вярвам, че и сега няма да се случи. 

Нанси Карабойчева за любовта, очакванията и слуховетеFacebook / Нанси Николаева КарабойчеваНанси и нейната първа подгласничка Джулия 
С кои от останалите участнички ще продължиш да поддържаш приятелски отношения? Коя бе твоята лична фаворитка сред конкуренцията?
С почти всички претендентки сме като близки познати, но има и момичета, които чувствам истински приятелки. Това са най-вече : Франсин, Джулия, Адриана и Ашли. В страхотни отношения съм и с Моника и Вероника, Мелиса, Ингрид, Велина, Вили, Даниела. С останалите също съм в добри отношения. Няма момиче, към което да тая лоши чувства.

Нанси Карабойчева за любовта, очакванията и слуховетеFacebook / Нанси Николаева Карабойчева
А какви са отношенията ти със семейството? Разкажи ни малко повече за родителите и сестра си.
Имам най-страхотното семейство на света, много съм горда, че именно това са родителите ми. Научили са ме на много, винаги са ме подкрепяли и същевременно са ме оставяли да правя личните си грешки и сама да извличам поуки. Имам 13-годишна сестра, която също е много красива, дори по-красива от мен, която вярва в мен винаги и ме подкрепя. Много ги обичам.

Как ще отговориш на появилите се нападки, че всъщност не си "обикновено момиче от село”, а си използвала тази роля, за да се харесаш на повече зрители и съответно да събереш положителен вот?
Радвам се, че имам възможност на отговоря именно на този въпрос. Това са измислици! Наистина живея в София, но от една година, откакто съм студентка в УНСС. До 19-годишна възраст съм си живяла на село и съм ходила на училище в Пазарджик, за което съм много щастлива, защото съм имала страхотно детство. 

Не съм искала някой да ме съжалява, защото няма за какво. Имала съм, както казах, страхотно детство, научена съм на всякакъв вид труд и не съжалявам дори за миг, че съм израснала по този начин!

Нанси Карабойчева за любовта, очакванията и слуховетеFacebook / Нанси Николаева Карабойчева
Във Facebook профила ти се натъкнахме на твои снимки с логото на модна агенция. Работиш ли като професионален модел и ако да, какви ангажименти си имала досега?
От януари работя за "Визаж", не съм го крила. Това са 8 месеца, през които съм имала не повече от 6-7 ангажимента. Не съм имала професионална лична фотосесия, нито съм участвала на истинско ревю. Била съм на три ревюта, едно в Пловдив и две в София, на дизайнери от НБУ, които не са завършили следването си.

Какво включва подготовката ти за големия конкурс в Индонезия?
Предварителната подготовка тук, в България, изисква да усъвършенствам един фолклорен танц. Това правя в момента. Ще се появя на финала в Джакарта с национална носия и ще представя страната си с фолклорен танц. 

Друга, изключително важна част от представянето ми на "Мис Свят 2013”, е уникалният тоалет, с който ще дефилирам на финала. Той е поверен на невероятната София Борисова. Видях вече скицата и ходих на проби – тази рокля е фантастична. Ще бъде в черно и пепел от рози, много пищна и само от естествени материи. Красота!  

Нанси Карабойчева за любовта, очакванията и слуховетеFacebook / Нанси Николаева Карабойчева
Какви са плановете ти за следващата една година? А за по-далечното бъдеще?
За тази година главната ми цел е да покажа на хората, че са направили правилния избор, ще дам всичко от себе си да не ги разочаровам. 

Много сериозно съм приела каузата си за решаването на проблема с бездомните животни, защото той се разраства и наистина е голям. Вече работим с Animal Rescue Sofia и дори вчера цял ден бяхме в приюта в Богров.

Ще дам всичко от себе си, за да покажа, че един млад човек може да постигне много. В личен план - ще бъда щастлива и ще прекарвам максимално време с Добромир и семейството си.

Нанси Карабойчева за любовта, очакванията и слуховетеFacebook / Нанси Николаева КарабойчеваНанси в залата на "Хебър" Пазарджик
От колко време тренираш волейбол и как се запали?
От 12-годишна, с влизането си в залата знаех, че това е спорта за мен. В началото имах малко трудности, но се справих. Сприятелих се с всички момичета от отбора, дори в момента най-добрите ми приятелки са именно бившите ми съотборнички.

Ако искате да продължаваме да ви срещаме с най-актуалните лица на деня, присъединете се къмJenite.bg във фейсбук!

103 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.20
Красимира Костова 27.08.2013|16:47
хубавка е, а има и хубаво тяло. ама как ще я кръстите Нанси, бе хора!
19
Poli Geerhart 27.08.2013|15:12
Страхотна е, пожелавам й успех! Стискаме палци другия понеделник за Нанси, която е на първо място в интернет класацията на конкурса.
18
Vivi Vasileva 26.08.2013|18:29
Земна и много красива. Малката й сестричка също е голяма красавица.
17
Katy Russeva 26.08.2013|16:37
Много хубаво и умно момиче, наистина се представи супер достойно в Двореца.
16
Cvetana Asenova 26.08.2013|14:41
Кое е смешното на името?
15
Cvetana Asenova 26.08.2013|14:36
Е не се сещам кое е смешното на името номер 13(Нели Георгиева)?
14
Палома Гълъбова 26.08.2013|14:33
Много красиво момиче е Нанси! Определено е най-добрият избор сред останалите участнички - умно, красива и състрадателна.
13
Нели Георгиева 26.08.2013|12:06
Всеки път като й видя името ме напушва на смях. Добре че чужденците няма да разберат как звучи.
12
Яна Киркова 26.08.2013|11:32
Така е,популярните хора у нас са обект на нападки.
11
Яна Киркова 26.08.2013|11:31
Желая и успех на конкурса,много е красива!
10
Milen Stanchev 26.08.2013|10:26
Хм.. незнаех, че е играла волейбол.
9
Милена Стоилова 26.08.2013|08:55
голяма е симпатяга, мисля че достойно ще ми представи на конкурса Мис Свят
8
vanya vaseva 23.08.2013|19:36
7
vanya vaseva 23.08.2013|19:36
симпатяга.
6
Nevena Radulova 23.08.2013|19:22
поне е наистина хубава, за разлика от крокодила.
5
rozalij atanasova 23.08.2013|18:30
Не трябва да обръща внимание на приказките на хората. Винаги ще се намери някой, който да каже нещо.
4
Кристина Минкова 23.08.2013|16:53
Харесва ми Нансито:)
3
Диана Бойкова 23.08.2013|16:21
Нападки винаги ще има ,зависниците не обичат успели и красиви жени...
2
Диана Бойкова 23.08.2013|16:19
Много е красиво момичето.
1
apetitna parjola 23.08.2013|14:45
много интересно че и във визаж била
Блондинка се обажда на компютърен специалист. Има проблем с компютъра си. - Ало! Имам проблем с компютъра. Пише ми на монитора, че не ми разпознава принтера. -И Вие какво направихте? Ами обърнах...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
В един конфликт между сърцето и мозъка, следвайте сърцето си.
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Вярвате ли в прераждането?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти