Специални офис възглавници се борят с умората и самотата на работното място

Ако японците не го измислят, то тогава кой?!

Специални офис възглавници се борят с умората и самотата на работното място
geniusbeauty

Понякога може да се чувстваме наистина самотни. Дори когато се забавляваме, прекарвайки времето си в интернет. Дори когато сме заобиколени от забавните си колеги в офиса. Разбира се, може да влезнем във фейсбук и започнем да клюкарстваме, но и това понякога не помага. Точно поради тази причина японците намират решение на проблема. Те не искат служителите им да се чувстват зле на работното си място, затова измислят ново изобретение, което да им помага, за да изпълняват задълженията си подобаващо.

Японците знаят какво е да прекарваш много часове в работа пред компютъра. Висок процент от работници в страната страдат от натоварване на сухожилията и малките стави на пръстите на ръцете. Затова те измислят очарователни малки плюшени възглавници, които да пазят здравето им.

Пухкавите възглавници са най-новият хит нов в японските служби. Те обаче не са предназначени за сън, а за намаляване натораването на ръцете по време на работа с компютъра. Всяка от тях се състои от две части. Продълговата, която напомня на клавиатура. Тя създава допълнителна подкрепа за китките. И различна животинка, която я държи.

Специални офис възглавници се борят с умората и самотата на работното мястоgeniusbeauty

Просто трябва да поставите пред себе си голямата капибара, котка или мечта в скута си и да се насладите на мекотата и комфорта й по време на работа. Възглавницата дава необходимата подкрепа за китките, както и изправена стойка, която запазва правилното разстояние от монитора до очите.

Специални офис възглавници се борят с умората и самотата на работното мястоgeniusbeauty

Освен, че е удобно и здравословно, не е самотно. До японците винаги ще бъде техният нов приятел, който да ги топли в самотните офис дни.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Преди Коледа две блондинки отишли в гората. Ще търсят елха за празника. Търсили, търсили. Обикаляли, обикаляли. Накрая грохнали от умора. Едната блондинка казала: -Виж какво, муцка. Омръзна ми да...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
В един конфликт между сърцето и мозъка, следвайте сърцето си.
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти