Професии, подходящи за екстроверти

Професии, подходящи за екстроверти

Екстровертите са хора, които обожават комуникацията с другите. Независимо дали става въпрос за парти или среща на работното място, екстровертите обикновено водят надпреварата, когато става въпрос за изразяване на емоциите си. 

Те се справят страхотно по време на интервюта за работа, тъй като откритата им личност им служи добри за постигане на целите им при кандидатстване, защото уменията за общуване са това, което всеки интервюиращ търси. Кои са професиите, които са особено подходящи за екстровертите?

Консултант по управление

Те работят в съответствие с различни организации, за да подобрят качеството на техния бизнес. Те до голяма степен общуват с ръководители на бизнеса, клиенти, координатори на организацията и т.н., за да идентифицират и работят за решаване на адекватни проблеми. Те са наети от консултантски фирми и винаги са в движение, от един проект в друг.

PR мениджър или изпълнителен директор

Да бъдеш мениджър "Връзки с обществеността" е чудесна възможност за екстровертите да покажат своето творческо мислене и управленски умения по време на криза. PR мениджърите са полезни за поддържане на сърдечни и добри отношения с клиентите и им помагат да предадат своето послание на масата или аудиторията.

Организатор на събития

От такива хора се изисква да взаимодействат и да работят в тясно сътрудничество с всички, защото планирането на събитие изисква ефективна координация и комуникация между всички. Тези хора са отговорни да следят всичко и да подкрепят всички, като осигуряват сигурност по време на криза. Тази професия изисква хора, които могат да поддържат добри отношения с другите – нещо, което екстровертите знаят точно как да правят.

HR мениджър или рекрутер

В тази област правилното общуване е най-важното. Мениджърът по човешките ресурси трябва да владее задълбочено правилата и условията на компанията, за да предаде същата информация на кандидатите за работно място в тази компания. Те също така са длъжни да взаимодействат с различни хора, което винаги е по-лесно, ако човек владее отлични комуникативни умения.

Консултант мениджър

Те са хората, към които клиентите се обръщат, когато са в дилема или са изправени пред проблем по отношение на даден продукт. С предишни познания за обслужването на клиенти, тази професия помага на екстровертите да процъфтяват и да говорят спокойно с клиентите, като им предоставя точно необходимата информация, от която се нуждаят.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay