Преслава не си сменя дрехите често

Сподели галерията:

Мнозина си живеят с представата, че родните поп-фолк изпълнителки масово представляват неверни глезли, които само се чудят какво ново да облекат и с кой нов мъж да се захванат. Е, уверяваме ви, Преслава не е такава - поне по единия признак. Още лятото установихме, че макар често да сменя любовниците си, тя дълго остава вярна на определени дрехи. Показа се с банския от миналата година и изкара няколко месеца по участия с две подобни една на друга роклички. Е, вече спря да ги носи, но тенденцията с еднаквите тоалети се запазва и този сезон. В галерията ни ще видите как Преси се скъса да носи това кожено костюмче с пеплум през целия октомври, в поредни дни, в различни клубове и градове из България. Ще видите и другите ѝ три любими визии за есента.

Сподели снимката:
1 от 11
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 29.10.2012|13:18
Кожено сетче е готино, както и роклите в синьо и зелено, но тоя лъскав черен клин с нещо като туника... Иначе няма лошо, Преслава и без друго залага на глас, а не на визия.
3
Не е посочен 29.10.2012|11:53
Да, бе...и да дава само луди пари за нови тоалети- не е нужно.
2
Не е посочен 29.10.2012|11:22
Ми да- за какво трябва всеки път да е с нов тоалет?
1
Не е посочен 29.10.2012|10:55
Явно залага на любими неща и си има различни сценични тоалети за всеки сезон, в което няма лошо, досущ като световна звезда на турне. ;)
Специални оферти
Реклама от 3Bay