Лео си хвана ангелче

Звездата от "Титаник" се среща с модел на "Victoria's Secret"

Леонардо ди Каприо и Блейк Лайвли бяха звездната двойка, която определено много си отиваше. Но тяхната приказка не продължи дълго и двамата се разделиха. Русокосата красавица намери щастието с друг сексапилен актьор, Райън Рейнолдс, а Лео продължи да го търси. До скоро.

Новата изгора на синеокия ни любимец се казва Ерин Хедъртън и е ангелче. Но от онези, които се разхождат по бельо, носят огромни крила и пазят тайни. Тайните на Виктория.

От Contactmusic научаваме, че двамата са забелязани да вечерят заедно точно преди Коледа в Сидни, Австралия, а по-късно са засечени заедно и в Лос Анджелис.

Лео определено си пада по модели. Преди Ерин, актьорът имаше връзки с Жизел Бюндхен и Бар Рафаели. Очакваме двамата официално да обявят връзката си и да се превърнат в новата гореща двойка на Холивуд.

12 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 29.10.2013|16:31
Много е сладка, но ми изглежда малко малка като за Лео
2
Не е посочен 14.12.2012|17:16
лео ди каприо май ги мина всичките моделки на Victoria's Secret. Ерин е поредната която ще мине през спалнята му но едва ли ше се задържи
1
Не е посочен 29.12.2011|15:44
И този път Лео се доказа като ценител на женската красота. Кой ли мъж не мечтае да се среща с манекенка на "Victoria's Secret" . Ще видим обаче дали и тази връзка ще се окаже мимолетна като предишните.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay