Сексуалният тормоз в Париж не е шега

Сексуалният тормоз в Париж не е шега

Париж - градът на любовта! Шампанско, кроасани, франзели, Айфелова кула - всичко това звучи твърде романтично, за да е истина. И не, че тези неща са мит, но за съжаление биват помрачени от истинското лице на Париж, а именно сексуалният тормоз по улиците на френската столица. Градът изкарва на показ своята тъмна страна, особено ако сте жена.

Една тиктокърка даде гласност на проблема със сексуалния тормоз по улиците, с който се сблъскват много жени под Айфеловата кула, показвайки, че градът-мечта не е чак толкова романтичен.

Кейти Шмид публикува видео в TikTok, в което е облечена в изискана рокля, усмихната широко и позира пред Айфеловата кула, а надписът на видеото гласи "Очаквания на Айфеловата кула vs реалност". В краткото клипче Кейти показва не толкова красивата страна на известната кула, за която хората не говорят често - сексуалния тормоз. Тя заснема мъж, който съвсем невъзмутимо ѝ предлага да я заведе в хотелската си стая, използвайки Google преводач, за да комуникира с нея.

Без да се замисли, Кейти веднага отхвърля предложението му, а в полседната част на видеото се вижда как го моли да ги остави на мира.

Видеото натрупа цели 3,4 милиона гледания и стотици хиляди харесвания, като много хора намират всичко за забавно. Много от коментиращите се възмущават от наглостта на мъжа, а други откровено се подиграват на това, че използва Google преводач.

Много от зрителите помолиха Кейти за втора част. И тя представи в друго видео в TikTok, което гласи "Никой не ви казва за момчетата, които ви заговарят под Айфеловата кула", където тя подчертава проблема със сексуалния тормоз.

В него нещата загрубяват - мъжете започват да я питат колко би струвало да спят с нея.

Случката на тиктокърката служи като напомняне, че винаги трябва да сме нащрек, дори и ако се намираме на едно от най-емблематичните и романтични места в света.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay