Какво се страхуват да попитат мъжете в леглото?

Какво се страхуват да попитат мъжете в леглото?
pixabay

Без значение колко безумно страхотен секс може да правите с партньора си, признайте си: Чудите се дали той има някакво скрито желание, което се страхува да сподели с вас. Хей, има толкова голяма вероятност вие да имате скрита фантазия, за която все още не сте натрупали смелост да говорите, така че какво остава за него?

За да разберем, попитахме няколко мъже какво не са молили половинката си, но тайно желаят. Отговорите им могат да ви изненадат или не, но независимо от това, е добро напомняне, че всички можем да бъдем малко по-отворени зад затворени врати.

"Доминирайте над мен! Възможността да ви попитам обезсмисля целта.", Иван, 27 г.

"Смятам, че груповият секс би бил лудо преживяване, но не съм имал приятелка, която да усещам, че е склонна да приеме, затова и не съм питал. Трябва да призная, че ще ни е нужен доста алкохол.", Даниел, 25 г.

"Иска ми се просто понякога да помоля за свирка, без да я карам да се чувства длъжна да го прави.", Андрей, 26 г.

"Обичам, когато жените са агресивни и креативни, когато поемат инициативата и ме изненадат. Може да си представите, че може да е трудно да помолите партньора си да е малко по-спонтанен.", Милен, 29 г.

"Винаги съм искал да вържа момиче, но се притеснявам да го поискам. Гледам "От местопрестъплението." Знам какво може да се обърка.", Петър, 34 г.

"Обичам, когато едно момиче говори мръсно, но бих се смутил да я помоля. Не бих искал тя да ме помоли да говоря по този начин и аз.", Николай, 26 г.

"Тройка. Не бих искал да наранявам чувствата й и да я накарам да си помисли, че не я харесвам или искам друга.", Милен, 27 г.

"Не искам да моля да се гушкаме. Не се смейте. Мисля, че някои момичета предполагат, че момчетата не искат да се гушкат, затова не го и правят.", Симеон, 28 г.

Вероятно има и други неща, които мъжете са твърде срамежливи, за да си поискат в леглото, така че се надяваме тази статия да ви помогне да предразположите половинките си, за да говорят открито. Ако те не попитат, никога няма да узнаят отговора ви.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се прибира вкъщи: -Скъпи, ще останеш много доволен, като ти кажа нещо. Днес 3 пъти минах на червено и никой не ме спря и не ме глоби. Със спестените парички си купих 3 нови шапки.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Чини ми се, всички съдбоносни предели в човешкия живот са все така коварно неразличими. Човек...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти