Септемврийски хороскоп за зодия Стрелец

Септемврийски хороскоп за зодия Стрелец
pixabay

Вие обичате да се забавлявате, това е присъщо на всички представители на тази зодия, но когато дойде септември е ясно едно - време е да се захванете за работа и да дадете малка пауза на купона. 

На 9-ти септември новолунието ще ви създаде благоприятни емоционални условия да решите на къде искате да продължите в професионален и личен план. Това е времето, в което ще можете да си направите добра равносметка за всичко случващо се около вас. Целта в кариерата ви не бива да бъде "забогатей бързо", а по-скоро "прави това, което обичаш" и хубавите последици ще дойдат бързо при вас. Как ще решите? Дайте си време и помислете под нощното небе за истинските ви цели и емоции. Когато разкриете истинската си същност ще видите и правилната посока.

Септемврийски хороскоп за зодия Стрелецpixabay.com

Вашата планета водач, Юпитер, ще се обедини с Плутон в сряда на 12-ти септември. Това обединяване на енергиите се е случвало вече два пъти тази година, на 15-ти януари и на 14-ти април, и сега цикълът ще е завършен. За стрелците това е предпоставка за много емоции в ежедневието и в семейството.

В средата на месеца ще разберете, че ако не виждате нещо, това не значи, че го няма. Може да звучи малко наивно, но дайте шанс на въображението си, то е вашата силна страна. Оставете вашето любопитство да ви води напред. Ще забележите голям прогрес, стига да се оставите на инстинктите си, които винаги са ви давали правилната насока.

3 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се прибира вкъщи: -Скъпи, ще останеш много доволен, като ти кажа нещо. Днес 3 пъти минах на червено и никой не ме спря и не ме глоби. Със спестените парички си купих 3 нови шапки.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
За какво ни е властта и силата, ако не можем да защитим близките си? Джордж Р. Р. Мартин
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти