Водолеи, ще бъдете на гребена на вълната през 2018 г.!

Водолеи, ще бъдете на гребена на вълната през 2018 г.!
pixabay

Ако сте като нас, първоначалният ви отговор към нещо предизвикателно или невероятно е да проверите хороскопа си в момента и да помислите: "Какво значи всичко това ?!" За щастие, верни, любопитни и творчески представители на зодия Водолей, ние ще ви споделим всичко, което да очаквате през 2018 г. във всички области на живота си, за една особено успешна Нова година.

Любов към самия себе си

Горе главата: Тонове промени идват по пътя ви! Съчетано с естествената ви щастлива природа, това е време за развитие на последователни и здравословни практики. Ежедневните ритуали и плановете, които правите сега, ще направят огромна разлика през тази година на прехода. Най-вече, вашата физиология се фокусира върху долната част на тялото и вашето аурично тяло. Казано просто, останете креативни, каквито и усилия да ви коства, но не забравяйте да се съсредоточите върху двата крака и енергията около тялото си.

Фитнес

В началото на годината има връзка "Марс-Юпитер", която ви помага да бъдете силни и видни лидери. За да започнете новата година ударно, се захващайте с тренировки, които изискват сила и са натоварващи - колкото повече пот, толкова по-добре! Движите тялото си с вдъхновение, независимо от това, което правите.

Работа и финанси

По-големите промени ще започнат да ви се случват през май, а докато сте свикнали да разваляте системата, ще бъде добра идея да използвате тази енергия, за да отидете "по-дълбоко", вместо "различно", когато става въпрос за професионални проекти. Това може да е трудно за вас, но се опитайте да видите как в някои случаи последиците от радикалното изявление на свободата не винаги си заслужават неприятностите.

Връзки

Драматичното преместване на Марс в знака ви през май, съчетано с Уран през юли, означава, че ще се почувствате неудобно. През тези месеци нищо не е фиксирано и ще трябва да копаете по-дълбоко от всякога, за да поддържате солидни ежедневни практики и да работите за насърчаване на по-значимите взаимоотношения.

В крайна сметка, вашата 2018 може да бъде продуктивна, ако се съсредоточите върху поемането на по-дълбоки ангажименти към себе си и другите, като практикувате щедрост и същевременно запазвате умната си осъзнатост и допълнителна доза справедливост и обич. Предстои ви щастлива, здрава и благоприятна година! 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Доктор минава на визитация. В отделението по травматология му казват: -А ето тази блондинка постъпи вчера. -Какъв е проблема? -Счупен крак. -И как го е счупила. -Взела е гребло и е събирала листа в...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Приятелството след любовта би ме унижило. Настаняването на една силна страст в малко симпатично...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти