Как да разберете, че сте срещнали Единствения

Как да разберете, че сте срещнали Единствения
Pexels

"Единственият".

Приказките и романите отдавна увековечават идеята, че във вселената има един-единствен човек, който е предопределен да бъде твой партньор завинаги. Сродна душа, Единствен или както искате го наречете. Но дали наистина е така?

Ако сте от хората, които вярват, че има само един- единствен подходящ човек за тях, но не знаете как да разберете дали настоящият ви партньор е Единственият, прочете няколко признака, за това, че наистина сте намерили сродната си душа:

1. Единственият ще бъде заинтересован от вас

Много хора гледат на любовта като на предизвикателство и преследват хора, които не показват никакъв интерес към тях. Ако това ви е забавно, няма нищо лошо, но този човек със сигурност не е Единственият. Вашата сродна дума със сигурност ще проявява интерес към вас.

2. Единственият е някой, на когото можете да се доверите

Доверието стои в основата на стабилната връзка и дори трябва да се увеличава с годините, за да можете да преживеете всички трудности, пред които ще бъдете изправени. Ако имате дори леки съмнения в човека до вас, това не е Единственият.

3. Единственият е човек, който кара тялото ви да бъде щастливо

Не е задължително да имате пълна сексуална съвместимост, но трябва да има привличане и химия между вас, в противен случай нещата просто няма да се получат и това не е Единственият.

4. Единственият е някой, чиито недостатъци осъзнавате и приемате

Има разлика между това да отричате нечии недостатъци и  това да ги приемате. Всеки човек има недостатъци и никой не е перфектен, но ако осъзнавате, че той ги има и сте готови да ги приемете, това е човекът за вас.

5. Единственият е някой, пред когото можете да се отпуснете и да бъдете себе си

Ако сте срещнали Единствения, няма да се притеснявате непрекъснато как изглеждате, как се държите и т.н. Ако можете да бъдете себе си пред човека, с когото сте, това е Той.

6. Единственият е човек, с когото можете както да се забавлявате, така и да бъдете сериозни

Ако вашият партньор е до вас както в хубавите, така и в трудните моменти, вероятно той е Единственият. Няма как да прекарате живота си с човек, който ви подкрепя само в един аспект на живота ви.

7. Единственият е човек, който ви разсмива

Смехът е много важен за една връзка. Хуморът сближава хората и ако сте намерили човек, който знае как да ви разсмива, не го изпускайте.

8. Единственият винаги е ваша подкрепа, както и вие на него

Животът не е лесен. Партньорът, с който ще прекарате целия си живот, трябва да ви подкрепя без значение какво се случва, както и вие него.

9. Единственият е човек, с когото имате еднакви виждания за бъдещето

За да създадете здраво семейство с един човек, трябва да гледате в една посока. Ако нямате еднакви виждания за бъдещето, нещата едва ли ще се получат.

10. Единственият прави така, че да се чувствате много обичани

Най-важното от всичко е да се чувствате наистина обичани и ценени. Ако е така, поздравления, вероятно сте срещнали сродната си душа.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка си говори с приятелка: -Вчера ходих на очен лекар. -И какво ти каза? Как си със зрението? -Със зрението съм добре, но има друг проблем. Докторът ми каза, че трябва да науча азбуката.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Приятелството след любовта би ме унижило. Настаняването на една силна страст в малко симпатично...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти