Начинът, по който партньорът ви показва привързаността си, разкрива какво цени във вас

Начинът, по който партньорът ви показва привързаността си, разкрива какво цени във вас
Pexels

Да кажете "Обичам те" е възможно най-лесният начин да уведомите някого, че ви е грижа за него, но не е единствения начин. Когато става дума за изразяване на емоции, всеки човек е различен. Някои хора използват думи, а други- действия. Начинът, по който вашият любим изразява привързаността си, може да не е същият като вашия, но това не бива да ви тревожи.

Разграничихме 6 начина, по които хората показват любовта си. Вижте какво означава всеки от тях:

1. Той ви изслушва

Ако вашият партньор е готов да ви изслуша и подкрепи както в щастливите, така и в тъжните моменти, това означава, че той държи на вас изключително много. По този начин партньорът ви иска да се опуснете и връзката между вас да стане по-силна.

2. Обича да се гушкате

Когато двама души са влюбени, гушкането е една от най-големите радости. Ако вашият партньор обича да се гушкате, това означава, че обича да прекарва времето си с вас и цени интимността във връзката ви. Целувките по челото са друг начин да ви покаже, че сте важна за него. 

3. Насърчава ви да постигате целите си

Това, че сте във връзка, не означава, че трябва да се постоянно заедно и да имате едни и същи цели. В крайна сметка, вие сте две отделни личности. Ако вашият партньор ви насърчава да постигате целите си, вместо да мрънка, че не цялото ви внимание е посветено на него, това означава, че той цени личното ви пространство. Разбирането, че партньорът ви също има живот и даването на правото да преследва собствените си мечти, е знак за зрялост и истинска любов.

4. Помага ви с домакинската работа

Ако партньорът ви няма нищо против да пере прането всеки ден или да си разделяте домакинската работа, това е знак, че вашият партньор счита, че двамата сте равностойни. Наистина е трудно да намериш някой, който цени равенството в една връзка.

5. Няма нищо против да говори за вас със своите близки

Най-сигурният знак, че наистина сте важни за своя партньор, е това, че свободно ви представя пред всичките си близки. Ако той няма нищо против да говори за вас и за връзката ви, това означава, че вижда бъдещето си с вас.

6. Показва привързаност и на публични места

Публичното проявяване на обич е нещо хубаво, освен ако вашият партньор не го прави непрекъснато. Ако иска прекалено много да покаже връзката си, това може да бъде знак на несигурност.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

9 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Доктор минава на визитация. В отделението по травматология му казват: -А ето тази блондинка постъпи вчера. -Какъв е проблема? -Счупен крак. -И как го е счупила. -Взела е гребло и е събирала листа в...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти