Учени и експерти споделят познания за коронавируса в нов документален филм

Discovery Channel търси отговори с “Пандемия: COVID-19“ на 5 април от 21 часа

Учени и експерти споделят познания за коронавируса в нов документален филм
Discovery Channel

Бързото разпространение на COVID-19, нова форма на коронавирус, се превърна в определящата глобална криза на нашето време. Сякаш за една нощ вирусът промени ежедневието ни и начина, по който взаимодействаме в собствените си общества. Но как стигнахме дотук? И какво може да научим от учените и експертите? Discovery Channel представя нов специален документален филм, търсещ отговори на въпросите, които всички си задаваме - "Пандемия: COVID-19".

Учени и експерти споделят познания за коронавируса в нов документален филмDiscovery Chanel

"Пандемия: COVID-19"

"Пандемия: COVID-19", едночасов документален филм, дава задълбочен поглед върху пандемията от COVID-19, която премина през целия свят в неделя, 5 април от 21 часа по Discovery Channel.

Както мнозина са чували от новините, смята се, че COVID-19 е прехвърлен от животни към хора на пазар в Ухан, Китай. Но как става това? Експертите ще разяснят лечението и предаването му, което първоначално смущава лекари и учени, когато за пръв път са се сблъскали с болните пациенти. Документалният филм ще разгледа и как в рамките на седмици, COVID-19 се разпространи в Китай и извън него, алармирайки здравни специалисти и учени.

Учени и експерти споделят познания за коронавируса в нов документален филмDiscovery Channel

"Пандемия: COVID-19"ще поведе зрителите в битката за овладяване на пандемията с най-новите новини относно как американското правителство планира да тества и лекува пациенти, както и да предотврати по-нататъшно разпространение. Експертите ще разкрият защо COVID-19 е уникален, защо светът е толкова неподготвен за него и какво можеше да бъде сторено различно, за да се овладее разпространението му.

"Пандемия: COVID-19"ще разгледа ефектите на драстичните мерки, случващи се в Америка, тъй като институциите, училищата и предприятията са затворени, за да предотвратят заразяването. Този навременен документален филм ще хвърли прозрение от онези, които водят борбата за намиране на отговори както и потенциален лек.

Учени и експерти споделят познания за коронавируса в нов документален филмDiscovery Channel

"Пандемия: COVID-19"е продуциран за Discovery Scienceот ITN.Изпълнителни продуценти на ITN са Иън Ръсел и Сара Джейн Коен, а продуцент е Ник Пауъл. Изпълнителен продуцент на каналите Discovery Channel иDiscovery Science е Гретчен Айзъл.

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка попълва формуляр. Ще кандидатства за американска виза. В крайна сметка не я одобрили, защото в последната графа на формуляра, там където пишело "не попълвай”, тя написала...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти