10-те златни правила на успешната прелюбодейка

Как да скрием белезите на изневярата?

По принцип я мразим, осъждаме, страхуваме се от нея, готови сме да я хванем за косите и да я разкъсаме на парчета. Днес обаче ще застанем на нейна страна. Защото, каквото и да си говорим, изневярата живее сред нас и понякога не е чак толкова отвратителна, колкото ни се иска да мислим.

Има случаи, в които не означава кой знае какво. Обичаме партньора си, предпочитаме го пред останалите, но по някакви причини сме имали нужда да разнообразим. Почувствали сме се добре след това и сме се върнали при любимия в по-добро разположение на духа, готови да му се отдадем по-качествено. Друг път изневярата е твърде сладка, успокояваща, вдъхновяваща, драматична. Красива. Толкова красива, че ни кара да се чувстваме така, сякаш изневеряваме на любовника със законната си половинка, а не обратното.

Но каквато и да е вашата ситуация, щом четете тези редове, явно "прелюбодеянията" ви трябва да си останат неразкрити. Това трудно може да се случи, без да внимавате. Затова, въпреки че вече сте поели по пътя на изкушението, покажете елементарно уважение към официалния си партньор. Разбираемо е новото, по-интересното, "дивото" да не ви излиза от главата, но сте длъжни да се стегнете и да си наложите да мислите и за това как се чувства "питомното". Не го превръщайте в разкъсвано от съмнения и обида подобие на човек.

1. Не се увличайте! 
Всъщност първият и най-добър съвет, който можем да ви дадем, е следният: не позволявайте да се стига дотам, че да имате нужда от изредените надолу инструкции. Определете ясно ролите и приоритетите на всички страни в триъгълника. Нека любовникът си знае къде му е мястото и нека се съобразява. Нищо няма да му стане, ако пропусне да се "изкъпе" с парфюм, преди да излезе с вас. Вие също се опитайте да си знаете мястото - като изключим срещите с другия, мястото ви е до половинката. И не бива непрекъснато да се чудите как да влезете в банята или в интернет незабелязано, само за да кажете на любовника, че ви липсва.

Общо взето, не позволявайте да се влюбите - не го позволявайте нито на себе си, нито на него. Направо се изненадахме колко бе лесно да го напишем! До болка ни е известно обаче, че на практика този съвет съвсем не е лесен за изпълнение. Затова все пак ще преминем на точки от 2 до 10 - те ще бъдат необходими на онези от вас, които са склонни да се увличат, да се потопят твърде дълбоко в удоволствието от изневярата и да забравят, че трябва да се съобразяват с много неща.

2. Обаждания и съобщения 
Независимо дали говорим за телефона, електронната поща, или някоя социална мрежа - желателно е да се разменят възможно най-малко такива. И то без чувствено съдържание. Ако пеперудите в стомаха ви пърхат толкова силно, че ви е трудно да ни послушате, изпълнете поне това: трийте всички съобщения и доказателства за обаждания ВЕДНАГА! Дори и да са защитени с пароли, които партньорът ви не знае. Винаги има опасност да застане пред вас неочаквано, нещо да провокира бурните му подозрения и тогава единственият начин да го успокоите ще бъде да му покажете нагледно, че уж няма от какво да се притеснява. Не си заслужава да се лишавате от тази възможност само, заради желанието си да пазите някакви електронни думи от любовника си за спомен.

10-те златни правила на успешната прелюбодейкаThinkstock/GuliverЩо се отнася до обажданията от самата ви законна половинка, може би е най-добре изобщо да не ги приемате. Лесно можете да се оплетете в разговор, който водите от "местопрестъплението". А ако говорите след като всичко е свършило, трудно някой може да докаже, че твърдението "Не съм си чула телефона" не е вярно.

3. Парфюм 
Не се изкушавайте да облечете дрехата втори път, защото ви е приятно да усещате аромата на любимия. Напръскайте се с вашия си парфюм, преди да се приберете. И от вратата, вие отивате направо в банята, а тоалетът - в пералнята. 

Ако с любовника си ходите на хотел, се изкъпете хубаво след като правите секс. Но само с вода! В противен случай рискувате официалният ви партньор да надуши, че преди да се приберете сте си взели душ с непознат за него сапун.

4. Смучки 
Както вече казахме, съветът ни е да забраните по тялото ви да се оставят подобни неща. Но ако усещате в любовника си "вампирски" (или тийнейджърски) наклонности, ако самите вие не искате да спирате моментите на хищна страст, започнете да носите шалчета като аксесоари редовно. Купете си няколко. Така половинката ви няма да се усъмни, ако само в един-единствен ден му се появите със замаскирана шия.

Разбира се, не можете постоянно да стоите с шалче на врата, да не говорим, че смучките могат да се намират и по други части от тялото. Ето как да се отървете от тях възможно най-бързо: взимате изстудена лъжица, разтривате червеното, синьо или лилаво място в продължение на 5 минути, след това го разтривате и с чесън. Повторете упражнението и след няколко часа. Междувременно можете да намажете смучката и с паста за зъби, маска от хума или препарат с алое. Чували сме и за вариант със сребърен или златен пръстен, но не знаем дали действа.

5. Фон дьо тен, пудра, червило 
Погрижили сте се по дрехите и кожата ви да няма следи от "незаконните" ви интимни преживявания. Но погрижихте ли се любовникът ви също да си няма такива проблеми? Не забравяйте, че ако той бъде заловен, това може да прерасне в скандал, който ще засегне и вас. Затова не си правете експерименти, ами внимавайте самите вие да не го дерете, смучете или цапате с козметичните си продукти.

10-те златни правила на успешната прелюбодейка
6. Презервативи 
Използването им е задължително. В противен случай рискувате да се сдобиете с "белези" на изневярата под формата на полово предавани проблеми. За забременяване дори не ни се иска да споменаваме. Категорично - като ще изневерявате, нека поне бъде с предпазни средства! Но не забравяйте да изхвърляте касовите бележки веднага след купуването им, както и опаковките - веднага след употреба. 

Ще добавим, че ви съветваме и да не използвате кондоми от кутийките, които сте си взимали заедно с официалния партньор. От опит знаем, че някои болни мозъци са способни не само да броят колко презерватива остават в кутийката, но и да си запишат серийните им номера - да не би да ги подмените.

7. Емоционалните признаци  
Ако сте се влюбили в човека, с когото прелюбодействате, вероятно ще бъдете склонни да проявявате разсеяност, нервност и да гледате в точки, докато сте с партньора си. Ще отбягвате компанията му. Може би ще се опитвате да отклоните и всичките му опити да прави секс с вас. Всичко това е разбираемо, влизаме ви в положение, но все пак ще ви посъветваме да се опитате да преодолеете тези нагласи. Не е невъзможно да се настроите така, че да ви бъде приятно и времето, прекарано с добрата стара половинка. Да ви бъде приятен и сексът, правен с добрата стара половинка. Така тя ще се чувства удовлетворена от отношенията ви и вероятността да заподозре каквото и да било е значително по-малка.  

8. Facebook 
Eх, тези социални мрежи! Не стига, че сами по себе си предразполагат към изневери, но и правят разкриването им много по-лесно. Но няма да бъде толкова лесно, ако освен правилата за съобщенията, спазвате и следните 2 съвета:
- Внимавайте да не бъдете щракнати и "тагнати" в компрометиращи снимки!
- Не слагайте на стената си статуси, картинки и песни, свързани с начина, по който се чувствате! Първо, половинката ви може да забележи и да се усъмни, че нещо се случва в сърцето ви. Второ, любовникът може да "хареса това" и тази дейност също да бъде забелязана.

9. Бельо и обезкосмяване 
В началото на отношенията ви с новия мъж, вероятно ще ви се иска всеки път да бъдете с различно съблазнително бельо и съвършено обезкосмени. Ако преди това обаче не сте полагали чак такива редовни усилия за пред партньора си, внимавайте! Може да се усети. Имате два варианта: или да се самоуспокоите, че любовникът ще бъде възхитен от вас, дори и да му боцкате малко, или да не се събличате пред него твърде често.

10. Пътуване 
Ако с любовника ви планирате да се оттеглите за романтични изживявания в провинцията, и то с вашата кола, не забравяйте за километража. Мъжът ви може да е способен да го проверява, така че вземете необходимите мерки да не ви хване!

В рамките на априлската ни тема на месеца "Излъжете!", току-що ви научихме как успешно да скриете собствената си изневяра. Тук пък можете да прочетете как да разкриете чуждата. Ако всички тези теми и съвети са ви интересни, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

266 21
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.40
wild child 11.04.2013|11:35
Много хора лъжат във Фейсбук, не разбирам за какво го правят
39
evelin mincheva 11.04.2013|10:06
Най-добре е изобщо да не се изневерява
38
Виличка Лъжичкова 10.04.2013|14:03
правете,струвайте, важното е да не ви хванат хиих :)
37
Rosi Nikolova 09.04.2013|13:04
Добри съвети,ама дано да не ми се анлага да прибягвам до тях :)
36
Вяра Петрова 09.04.2013|11:27
не разбирам аз защо трябва да има такива неща като изневяра, след като нещо не е наред, след като имаш пеперуди в корема, каква е идеята да си с човек,който не искаш???
35
овчи транс 08.04.2013|17:18
Много добри съвети. Впечатляващо!
34
Anna Vasileva 08.04.2013|14:41
Добре е да се пазим от изневери и най-вече да не ни проличи,ако стане "белята",но не виждам смисъл в безкрайното лъжене.
33
работната пчела 08.04.2013|14:30
важното е да не се издаваме,наистина,трябва да се държим естествено! :)
32
Silvi Milenova 08.04.2013|14:17
Мен ако питате,добре е да не се стига до там,ама ако се наложи е добре да имаме малко помощ в тактиката :D
31
Desislava Stoyanova 08.04.2013|13:55
хахаха:) дано да не ми се случва, не виждам смисъл в изневярата,ако ще изневерявам що трябва да причинявам на старата половинка това,което не искам да изпитам аз?!
30
Teodora Aleksandrova 06.04.2013|08:50
Това, че на теб не може да ти се случи дори в най-смелите ти мечти и не ти стиска да го направиш, не значи, че и другите са така :P
29
числото Фи 05.04.2013|21:05
Аз предпочитам да не влизам в ролята на прелюбодейка
28
София Павлова 05.04.2013|12:56
Не ми се е налагало да правя такива неща!
27
Красимира Костова 05.04.2013|11:59
Честно казано се надявам да не ми се налага никога. искам да бъда щастлива със законния си партньор.
26
didka abadjieva 04.04.2013|19:50
Задълбочат ли се нещата поведението става съвсем различно и вероятността да те хванат е много голяма.
25
нова надежда 04.04.2013|19:20
Има хора с мн. чувствителна кожа;)
24
нова надежда 04.04.2013|19:20
Нещо по-тъпо?!!
23
Emily Reed 04.04.2013|17:24
Като човек, който е бил от другата страна, мога да споделя, че такива неща се крият трудно и после за излъгания е много трудно да повярва на труд, така че не се хабете, а просто бъдете честни.
22
roni peteva 04.04.2013|15:31
Тази роля на прелюбодейка си е опасна и аз не искам да влизам в нея.
21
Сани Д 04.04.2013|14:31
Какво значи успешна съпруга?! Не е ли по-важно човек да е щастлив и да се чувства добре. В крайна сметка е нормално, когато нещо ни липсва да го търсим някъде другаде.
20
desislawa pawlewa 04.04.2013|13:46
По - добре да не си навличам проблеми
19
София Павлова 04.04.2013|12:58
Трябва да се спазват много строго!
18
Daniela Gulubova 04.04.2013|12:55
По-добре да си успешна съпруга.
17
Нели Георгиева 04.04.2013|12:18
Влюбиш ли се, край. Смятай, че си се издала.
16
Анита Кралева 04.04.2013|12:18
Това си е полезен наръчник, ако някой е решил да кривне от правия път!
15
Milen Stanchev 04.04.2013|11:29
Ах, вие, прелюбодейки такива! Не ви ли е срам?
14
Vili Asenova 04.04.2013|11:13
С изневерите, особено когато те се превърнат в хронични, човек лъже не само любимия, но и себе си...
13
Една Българка 04.04.2013|10:31
Ами нали знаеш, човек не знае докато не си изпати...Иначе ще е много обидно, ако се прави демонстративно и без особено желание за прикритие.
12
Една Българка 04.04.2013|10:29
А бе случвало ти се е!;)) Айде не ,лъжи!
11
Една Българка 04.04.2013|10:28
Това пък със смучките е леко инфантилно! Големите хора, особено любовниците не си оставят смучки.
10
viki todorova 04.04.2013|08:36
По доброто за всички ще е да не влизаме в тази роля на прелюбодейки!
9
Ape Ptero 03.04.2013|17:11
Случвало ми се е да изпадам в такава ситуация, но никак не приятно и е по-добре човек по-бързо да приключи аферата, така е по-безболезнено за всички страни.
8
Wild Rose 03.04.2013|16:43
Не е за мен изневярата, аз за дребни неща не умея да лъжа, особено пък партньора си, с който сме от толкова време заедно, а и нямам потребност, но знае ли човек...
7
Veronika Hristova 03.04.2013|16:30
Статията е страхотна и много вярна . Има една граница , която не трябва да се преминава , защото става страшно :)
6
Дарин Трифонов 03.04.2013|16:00
еха много подробно сте обяснили на жените как да си прикриват следите.за мен беше полезна тази информация за да мога по-лесно да разкрия моята женичка ако случайно е решила да кръшне
5
Катерина Мушкова 03.04.2013|15:56
Човек се учи от грешките си и е хубаво , че ти си се поучила от тях.
4
Катерина Мушкова 03.04.2013|15:55
Най - лошото е , че много често изневярата не е само физическа , а се влагат и чувства . Много опасна игра е това .
3
nina stanislavova 03.04.2013|15:49
определено е много добре обяснено всяка една стъпка.аз съм минала по този път и рядко са ме хващали , но вече не правя такива неща , не мисля че е добре за мен за половинката ми и за самата връзка.а ако някоя от вас дами е прелюбодейка , наистина много внимавайте защото без да се осетите може да попаднете в много неприятна ситуация изпълнена с буря от емоции , въпроси и ...
2
viki stoilova 03.04.2013|15:49
Всички това предпочитам да си го спестя.
1
Лили Йовова 03.04.2013|15:30
Много подробна статия. Само че аз предпочитам да не влизам в ролята на прелюбодейката
Блондинка си говори с приятелка: -Вчера ходих на очен лекар. -И какво ти каза? Как си със зрението? -Със зрението съм добре, но има друг проблем. Докторът ми каза, че трябва да науча азбуката.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Любовта не е в другия, тя е в нас самите - ние я събуждаме. Но за да я събудим, се нуждаем от...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти