Най-ексцентричните обувки, най-развинтената фантазия

Защо ли да не си отглеждаме тарантули в обувките?!

Модата е толкова непостоянно и вечнопроменливо явление, че вече нищо не може да ни учуди. Е, почти нищо...

Списъкът на най-шантавите обувки създавани някога, всъщност събуди много и различни емоции у нас. Адмирации, изненада, та дори и отвращение! А вие бихте ли обули някога тези странни "обувни превъплъщения" ?

 

Обувки на висок... стол

Създадени по подобие на стол, тези дизайнерски обувки разделят ходилата от земята с цели 15 сантиметра. Това ни довежда до мисълта, че с тези чудновати "патъци" ходенето ще се случва доста трудно.

 

Тирбушонените обувки

Както подсказва и името им, тези обувки се открояват със своя ток, който е във формата тирбушон. Създадени за супер големи експериментатори, на нас ни изглеждат доста болезнени за носене. Поне вървят с огромно предимство – ще имате под ръка средство, с което да си отворите бутилката вино.

 

Най-опасните обувки на света

Токовете на тези обувки представляват огромни платформи, които са обитавани от тарантули! Доста страшно и мрачно предложение от създателите им. Може би ще се хареса на готик феновете, но на нас ни идва малко в повече.

 

Игралните обувки

Тези обувки са идеалното решение за скучните моменти. Мултифункционални и оригинални.

Сваляте поставената на тока игра и е време за забавление.

 

Ходещите пейзажи

Определено предпочитаме да се наслаждаваме на природата на живо, отколкото да я гледаме в нечий крака. Буквално. Съществуват обувки, чиито дизайн включва дърво, кон и крава! Тази идея обаче не успява да се впише в разбиранията ни за естетично и красиво.

 

Панталонените обувки

Изключително трудни за обуване, тези "патъци" изглеждат досущ като панталон. Две в едно, тази комбинация спестява време, когато трябва да решим с какво да се облечем или обуем.

 

Всички знаем, че ексцентричната Лейди Гага обича да е център на вниманието. Няма да е изненада, ако кажем, че тя обича винаги да се разхожда в странни, и привидно неудобни, обувки.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay