9-те най- добри компании, в които можете да работите по света

Да видим

9-те най- добри компании, в които можете да работите по света
pixabay.com

Независимо дали сте опитен професионалист, или неотдавна завършил, сигурно искате да знаете най-добрите компании, в които можете да работите в световен план. Даваме ви списък с 10-те най-добри компании.

 

Гугъл

Сред добре познатите предимства на компанията са фитнес, слайдове между етажите, душове, безплатни перални услуги и неограничен брой храна. Също така фирмата осигурява на служителите си допълнително здравно осигуряване, удължени отпуски по майчинство и бащинство, безплатни правни съвети. Освен това средната заплата тук започва от $127, 916 и достига  до $237, 000 годишно.

Bain&Company

Световната престижна консултантска фирма със седалище в Бостън се класира на второ място. Тук залагат невероятно много на професионалното развитие на служителите и гарантират, че прекараното им време във фирмата е обогатяващо, приятно и стимулиращо. Основните предимства включва вълнуващи проекти и възможност за работа с най-добрите лидери в бранша, отлично корпоративно обучение, здравословен баланс между живота и работата. пълно здравно осигуряване. Годишната заплата започва от $121,000 и стига до $175, 000.

 

Nestlé Purina PetCare

 

С над 330 000 служители в 86 държави по света и 2000 марки хранителни продукти, Пурина е една от компаниите, представящи всякакви екстри за домашните любимци. Компанията позволява на служителите да донесат домашните си любимци на работа и да работят заедно с тях. Също така има гъвкав график на работа за майките. Тук заплата започва от $104,00 годишно.

 

F5 Networks

Компанията се занимава с разработка на приложения за приложенията. Служителите тук имат пълна здравна семейна застраховка. Софтуерните инженери тук могат да очакват заплата от $146, 000 до $193,000.

 

Boston Consulting Group

Това е консултантска фирма с 78 офиса в 45 страни. Като младши консултант можете да взимате между $145, 000 и $220, 000 годишно.

 

Chevron

Работата за енергиен мултинационален гигант може да бъде доста изкусителна. Chevron се грижи много добре за благосъстоянието на своите служители с фитнес зали, специални сестрински помещения за майките, програми за консултиране на колеги. Средното заплашане годишно е между $102, 000 и $117,000.

 

H-E-B

Започвайки като малък ъглов магазин през 1905 г. , сега H-E-B се нарежда на 15-о място на големите частни компании в Америка. Има специални отстъпки за персонала, гъвкаво работно време, кариерно израстване. Средната заплата е $51, 000.

 

In-N-Out Burger

Калифорнийската верига ресторанти тръшна конкуренцията в земята. Те предлагат на служителте си разширени застрахователни пакети, прилична пенсионна програма. Всички служители имат 15% отстъпка във фирмените магазини. Тук ежете да ечелите до Тук можете да ечелите до $20 на час.

 

Mayo Clinic

Тук е рай за всички лекари и медицински лица. Тук има силно насърчаване на подходящ баланс между работа и личен живот. Заплатите са между $53 000 и $440 ooo.

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на оператор по подръжка. Той и обяснява, какво трябва да направи: -Натиснете звезда. Блондинката се чуди: -Това звезда... не беше ли една такава ... космата точка?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти