Блогър разработва начин за хапване на всичко, без наддаване на тегло

Това е сбъдната мечта!

Блогър разработва начин за хапване на всичко, без наддаване на тегло
Instagram/i_actually_ate_that

Популярната фууд блогърка Ребека Рабен твърди, че няма нужда да се лишавате, за да бъдете слаби. Тя отказва да се лишава от каквото и да било и яде каквото й се яде. И се оказва, че диетолозите са на същото мнение.

Ребека управлява популярен акаунт в Instagram, наречен "i_actually_ate_that", който има почти 79 000 последователи. Както вероятно се досещате от името, на тази страница тя публикува храните, които яде редовно.

Блогър разработва начин за хапване на всичко, без наддаване на тегло Instagram/i_actually_ate_that

Тези храни изглеждат супер вкусни, но имат много калории. Въпреки този факт, тя успява да остане слаба и с удоволствие разкрива тайната си.

Блогър разработва начин за хапване на всичко, без наддаване на тегло Instagram/i_actually_ate_that

Ребека казва, че всичко е в това да не се ограничаваш и да се лишаваш от храната, която искаш да ядеш. Ако иска да яде пица, тя яде пица. Ако й се хапва чийзбургер или скариди, тя си позволява да яде.

Блогър разработва начин за хапване на всичко, без наддаване на тегло Instagram/i_actually_ate_that

В едно от последните си интервюта Рабен казва, че е отгледана на принципа да яде това, което й се яде - независимо дали това е пица с пеперони късно през нощта, сочен хамбургер или тако, тя никога не е била лишена от нещата, които й се ядат.

Блогър разработва начин за хапване на всичко, без наддаване на тегло Instagram/i_actually_ate_that

В същото интервю, тя споменава, че приема храната като нещо, на което трябва да се наслаждава. Тя винаги се наслаждава на вкуса на храната и се опитва да не бърза с яденето.

Блогър разработва начин за хапване на всичко, без наддаване на тегло Instagram/i_actually_ate_that

Много диетолози подкрепят Ребека. Например Бет Уорън, авторката на "Живея истински живот с истинска храна" и основателката на Бет Уорън Хранене, казва, че ограниченията на храната, която обичате, не ви помагат да поддържате теглото или формата си. Най-важното нещо е да внимавате с количеството на храната, а не толкова с вида на храната, която консумирате. Човек трябва да се отнася внимателно към храната.

Блогър разработва начин за хапване на всичко, без наддаване на тегло Instagram/i_actually_ate_that

Друг диетолог, Алиса Румзи, също е съгласна с Ребека и казва, че е по-лесно хората да поддържат правилния баланс в храненето, когато не са ограничени в избора си. Алиса твърди, че е възможно дори да отслабнете след този метод, защото когато човек знае, че няма ограничения в храната и може да я изяде във всеки момент, често изобщо не я яде.

Блогър разработва начин за хапване на всичко, без наддаване на тегло Instagram/i_actually_ate_that

Блогър разработва начин за хапване на всичко, без наддаване на тегло Instagram/i_actually_ate_that

Както споменахме по-горе, има някои предпазни мерки, които човек трябва да има предвид, когато избира този метод на хранене. Разбира се, всичко трябва да се прави умерено. Това, че искате да ядете нещо и можете, не означава, че трябва да го ядете в огромни количества. Подобно на всичко останало в живота, хранителните ви порции трябва да бъдат умерени и разумни.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на компютърен специалист. Има проблем с компютъра си. - Ало! Имам проблем с компютъра. Пише ми на монитора, че не ми разпознава принтера. -И Вие какво направихте? Ами обърнах...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Чини ми се, всички съдбоносни предели в човешкия живот са все така коварно неразличими. Човек...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти