Да родиш близнаци в различни дни, месеци и години

Децата са най-голямата благословия и внасят много емоции в живота ни. Когато бебетата са близнаци, радостта, вълнението и любовта са по две. 

Ще ви разкажем историята на Кали и Клиф Скот, които наскоро получават най-ценния подарък- две момиченца, но истинското чудо било, че се родили с минути разлика, точно с настъпването на Новата година. 

Бебетата се родили преди термина

Да родиш близнаци в различни дни, месеци и години Kali Jo Flewellen

Да имаш близнаци може да е най-прекрасното и вълнуващо преживяване, но също така може да бъде трудно и изтощително. Въпреки това, Кали и Клиф били повече от готови да приемат тези трудности и животът им изцяло да се преобърне с главата надолу. 

Дъщеричките на двойката се появили внезапно. Въпреки че били готови да ги видят съвсем скоро, Кали започнала да ражда в най-неочаквания момент. Ани и Ефи се раждат приблизително седмица и половина по-рано, но "всичко мина доста добре", според майката, и "и двете излязоха здрави и щастливи и тежаха 2.500 кг".

Близначките се появяват в различни години

Да родиш близнаци в различни дни, месеци и години Kali Jo Flewellen

Най-забележителният аспект от тяхната история е, че момиченцата се родили в новогодишната нощ на 2022 г. Двете бебета са родени в различни дни, месеци и години, тъй като едното се появява малко преди полунощ, а второто бебе се ражда в Новата година.

Раждането на близнаците на Кали и Клиф било преломен момент; Ани Джо е родена в 23:55 ч. в навечерието на Нова година, което я прави последното бебе за годината, родено в Texas Health Presbyterian Hospital, Denton. След това, само няколко минути по-късно, малко след полунощ, дъщеря им Ефи Роуз се появява на бял свят в 00:01 ч., като става първото бебе в болницата, родено през 2023 г.

Да родиш близнаци в различни дни, месеци и години Kali Jo Flewellen

Ани и Ефи се появили на бял свят по най-нестандартния и зрелищен начин, доставяйки радост не само на семейството си, но и на медицинския екип, който присъствал на раждането.

Кали и Клиф искали децата им да бъдат уникални и това се случило

Да родиш близнаци в различни дни, месеци и години Kali Jo Flewellen

Като родители, всички искаме най-доброто за нашите деца, да бъдат здрави и успешни, но също така искаме те да се превърнат в уверени личности. Тъй като техните близнаци вече са установили самоличността си като единствени по рода си деца, Кали и Клиф не трябва да се тревожат. 

Да родиш близнаци в различни дни, месеци и години Kali Jo Flewellen

Най-хубава част е, че малките Ана и Ефи ще празнуват рождените си дни в различни дни, тъй като съвпадането на празниците е един от най-големите проблеми на повечето близнаци. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay