Защо мъжете изпращат неприлични снимки на непознати жени?

Защо мъжете изпращат неприлични снимки на непознати жени?
Canva

Едва ли има смисъл да уточняваме, че изпращането на неприлични снимки на непознати жени е напълно неприемливо поведение. Гарантираме, че няма жена, която да се наслаждава на кадри на мъжки полови органи, изпратени от напълно непознати хора. Някои дори могат да го счетат за сексуален тормоз.

Но защо някои представители на силния пол решават, че изпращането на неприлични снимки е добра идея. Ето някои възможни причини:

Сбъркани норми на поведение и ценности

Някои хора имат изкривена представа за това какво е подходящо поведение онлайн, особено при комуникация с непознати. Такъв тип мъже обикновено имат някакви емоционални пробелеми, но по-често просто им липсва нормално възпитание и нормален контакт с други хора.

Не могат да разберат личните или обществени граници

Някои хора стават безотговорни и прекалено смели, криейки се зад анонимността на социалните мрежи, когато изпращат неприлични снимки, тъй като те смятат, че няма да се изправят пред последствия за действията си.

Проява на сексуален интерес

Въпреки че изпращането на голи снимки на непознати несъмнено е неправилен начин да изразите интерес към някого, някои хора вярват, че това е приемлив начин да флиртуват с вас.

Провокация

Някои хора просто имат твърде много свободно време и се развличат като провокират и шокират хората.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay