Непростимо сексапилен!

Брадли Купър с пакет от екстри

Искаме да потънем в пронизващите му сини очи, за които сякаш няма тайни. Искаме да прокараме пръсти в светлокестенявите му коси и да разкопчаем ризата му. Бавно. Копче по копче. Или рязко да я разкъсаме. По тялото на Брадли Купър тече високо напрежение (аналогия с филма му "Високо напрежение"/"Limitless").

Преди по-малко от седмица списание "People" го обявиха за най-сексапилния мъж на 2011 година и ние нямаме възражения по въпроса. Само едно-единствено. Той е там някъде високо сред звездите. Недостижим. Но мечтите и розовите сънища са безплатни, казали са мъдрите хора.

Брадли Купър, или просто Куп, както го наричат приятелите, има всички качества да бъде най-секси мъжа на годината.

Във вените му тече смесена кръв – баща му има ирландски корени, а майка му - италиански. Висок е 1.85, има неустоими тръпчинки, говори свободно френски, готвенето му е хоби, обича децата и определено знае как да разсмива дамите. Притежава амбивалентното излъчване на лошото момче, което би връхлетяло в три през нощта у вас без предизвестие и би си тръгнало час по-късно, и на интелектуалеца, с когото можете да си говорите за Хемингуей.

Роден на 5 януари 1975 г. във Филаделфия, американският актьор завършва през 1997 г. университета в Джорджтаун със специалност английска литература. След това продължава следването си в Ню Йорк, където се насочва към модерните изкуства. Записва курс по актьорско майсторство в New School University, където усъвършенства сценичното си поведение. Още докато се обучава, дебютира на малкия екран, не къде да е, а в хитовия "Сексът и градът" (1998).

Непростимо сексапилен!


През уикендите участва като доброволец в организация, която се занимава с театрални кръжоци за деца (нали ви казахме, че обича деца!). Брадли не успява да отиде на церемонията по дипломирането си, защото точно тогава снима първия си филм за големия екран – "Wet Hot American Summer" (2001). На следващата година участва в "MyLittle Eye" и "Carnival Knowledge". Решава да замине за Лос Анжелис, но получава
покана от Дарън Стар да играе в сериала "The $treet" и остава.

Не може да отлага повече преместването си в Холивуд, тъй като е одобрен за сериала "Alias", където си партнира с Дженифър Гарнър и Майкъл Вартан. Появява се в редица сериали, включително и в "Закон и ред" през 2005.


Същата година участва в комедията "Ловци на шаферки" с Оуен Уилсън и Винс Вон. Купър става все по-пулярен сред дамите с ролята на готвача Джак Бордейн в "Поверително от кухнята". Където определено е много лошо момче с бяла готварска престилка и събужда сетивата само с ястията, които приготвя (и това ви казахме!). През 2006 партнира на Матю Макконъхи, Сара Джесика Паркър, Кати Бейтс и Зоуи Дешанел във "Фалстарт".

Комедиите явно му се отдават. Ролята в двете части на "Последният ергенски запой" превръщат Брадли Купър в любимец на публиката. Този път не само на женската част, но и на мъжката.


Непростимо сексапилен!

Колкото до личния му живот, досието на Купър крие следното: брак, продължил година, с актрисата Дженифър Еспозито и двегодишна връзка с Рене Зелуегер. Сред любовните похождения на актьора се спрягат имената на Дженифър Анистън, Оливия Уайлд и това на Дженифър Лопес съвсем наскоро.

Сърцето на Брадли Купър обаче в момента е свободно.

261 22
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 10.02.2014|15:34
Брадли е супер пич
6
Не е посочен 07.12.2011|09:48
Най-обикновен мъж с нищо грабващо на пръв поглед, както е редно, за да бъде издигнат в секс-символ- нищо сексапилно не виждам в него - свършиха се хубавите мъже като Бандерас и Том Круз , Брад Пит с мистичния си поглед, дори и Джони Деп и Чарли Шийн по-се ядват от тоя Купър - Изводът е че, светът се е препълнил с отчаяни жени и съпруги с ниски изисквания към индивидите от "силния" пол поради факта, че истинските мъже са на изчезване!
5
Не е посочен 24.11.2011|17:07
Гослинг е страхотен, но пък Брадли е по-мъжествен и в сравнение с останалите от топ 10 на класацията, изпъва най-много. Като цяло обаче смятам, че тази година много са се изложили с класацията.
4
Не е посочен 24.11.2011|13:43
Мне, бозав беше, бозав си останА. Пък и бозавостта му няма нищо общо с таланта, който е мнооого голям :)
3
Не е посочен 24.11.2011|13:19
Гослинг БЕШЕ бозав. След филмите му тази година, в които показа нечовешки талант, е секси :Р
2
Не е посочен 24.11.2011|13:10
Нали ви е ясно, че пред Колин Фарел всички са на колене. Гослинг е бозав :D
1
Не е посочен 24.11.2011|12:52
Имам възражение срещу това, че стана най-сексапилен за тази година, пък! Райън Гослинг трябваше да е най-секси. Точка. И удивителни :)))
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay