Пакостите на Маколи и Линдзи

Децата от любимите коледни филми изобщо не слушат

Все повтаряме, че ни е писнало да се занимаваме с нестихващите глупости на някои знаменитости. Заричаме се, че няма да ги отразяваме повече. От друга страна, щом продължаваме да гледаме "Сам вкъщи" и "Капан за родители" всяка Коледа, защо да не направим още една равносметка, свързана с живота на порасналите главни герои? 

Ако беше вярно, че получаваме подаръци според това дали сме "слушкали" през изминалите 12 месеца, то Маколи Кълкин и Линдзи Лоън от години щяха да си седят с празни ръце. И по-добре! Каквито ги познаваме тези пораснали палавници, нищо чудно в писмата си до Дядо Коледа да поръчват много сняг, само че на прах и за шмъркане. 

Кълкин е всепризнат като най-успешното дете-актьор след Шърли Темпъл, но коледната му звезда отдавна залезе. "Самият вкъщи" Кевин вече навърши 31, но в медиите от години се говори повече за скандалните му изяви, отколкото за актьорските му такива. Докато се задавяхме от смях с пуйката, гледайки забавните и гениални пакости на малчугана в комедията, "порасналите" му действия не ни се струваха чак толкова симпатични. 

Пакост Номер 1 на Маколи се изразяваше в залавянето му със 17 грама марихуана и още две забранени субстанции. Това се случи през 2004. На следващата година младежът свидетелства в полза на Майкъл Джексън, докато течеше делото срещу него за сексуално посегателство над момченца. Маколи, който участва в клипа на "Black or White”, сподели, че е спал в леглото на Краля безброй пъти, но той никога не му бил посягал по такъв начин. Двамата си останаха изключително близки приятели до смъртта на певеца, дори има слухове, че Кълкин е дарил сперма и е биологичният баща на Бланкет – най-малкият син на Майкъл. 

В отношенията с жените, на Маколи не му върви много. Когато беше само на 18, той се ожени, но бракът му бързо приключи. След това изживя дълголетна връзка с Мила Кунис. В началото на тази година обаче раздялата им беше официално обявена. Някои ще кажат, че това не е пакост в истинския смисъл на думата, но на нас ни се струва цяло кощунство да изпуснеш чаровница като Мила. За разлика от бившия си, тя набира все повече скорост във филмовата индустрия с точни попадения като "Черният лебед" и "Приятели с привилегии".

Пакостите на Маколи и Линдзи 

Макар че е сладка в "Капан за родители", Линдзи Лоън не можа да задмине славата на Кълкин като дете. Що се отнася до пакости обаче, порасналата Линдзи слага Маколи в малкия си джоб, където обикновено си държи кокаина. Дори да бяхме гениални математици, каквито не сме, пак щяхме да се затрудним в точното преброяване на престъпленията, за които е била арестувана. Актрисата върши пакости като за две - сякаш наистина има близначка, както в "Капан за родители". Общо взето, репертоарът ѝ се състои от: често шофиране в нетрезво състояние; притежание и употреба на наркотици; изчезващи луксозни бижута под ловките ѝ ръце. Последната плячка на луничавата свракичка е огърлица на стойност 2 500 долара от скъп магазин.

И все пак, в момента се говори най-много за появата на Лило в новия брой на Playboy. Стилистиката на снимките е подчинена на темата за Мерилин Монро, в чиято роля влиза Лоън. Собственикът Хю Хефнър казва, че "сесиите за Playboy са свързани с различни моменти от кариерата на звездите. Понякога са в началото, а дуг път - в особен момент (както при Линдзи), за да се ознаменува обрат". Да се надяваме, че това наистина ще се окаже своеобразно прераждане за блондинката и тя ще се сбогува с вредните навици. Или поне най-посещаваното от нея заведение ще престане да бъде съдебната зала!

166 21
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 27.12.2011|18:35
Сесиите в "Плейбой" имат една цел освен хонорарът и това е сдобиване със слава. Голите фотоси, разкриват прелестите и провокират вниманието към въпросната личност. Затова Хефнър казва че "сесиите за Playboy са свързани с различни моменти от кариерата на звездите. Понякога са в началото, а друг път - в особен момент". За Памела Андерсън те дадоха начален тласък на кариерата й в шоу бизнеса, за Линдзи са просто средство тя да бъде забелязана по различен начин от обществеността.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay