Сватбени снимки в... ковчег!

Нестандартната двойка гледа на смъртта по различен начин

Сватбените снимки са скъп спомен за всяка двойка, която се венчае. Джени Тей и Дарен Ченг избират наистина нестандартен подход да запечатат щастието си пред обектива - те позират за годежните си снимки в погребална обстановка.

За повечето хора тази идея може да изглежда налудничава, но тази сингапурска двойка, която работи в бизнеса на траурните услуги, твърди че чрез работата си е успяла да добие много по-дълбоко разбиране за значението на смъртта във всекидневния живот.

Джени пише в своя блог: "Срещаме скърбящи семейства всеки ден и виждаме отблизо как смъртта сплотява семействата и поправя разрушените връзки. Смъртта кара хората да ценят живота дори повече.”

Сватбени снимки в... ковчег!Joel Lim

Сватбени снимки в... ковчег!Joel Lim

Ченг пък отначало не приема идеята с отворени обятия, но постепенно я премисля и решава, че има смисъл в това, което половинката му предлага. Като друг довод той дава аргумента, че в някои култури и религии смъртта означава живот и прераждане.

Така двойката склонява фотографа Джоел Лим да направи сватбените им снимки. Те са странно елегантни. Дамата е облечена в красива червена рокля и заедно с бъдещия си съпруг е полегнала в бял ковчег.

Сватбени снимки в... ковчег!Joel Lim

Сватбени снимки в... ковчег!Joel Lim

Засега Джени и Дарен получават положителни отзиви за снимките и се надяват, че са успели да помогнат за преодотвратяването на възприемането на темата за смъртта като табу.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Спорят две блондинки: -Това е той. -Не е той. -Той е. -Абе не е той. -Хайде да го питаме. -Добре. -Извинете, това вие ли сте? -Да, аз съм. Двете блондинки едновремено една на друга: -Видя ли, бе!?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Приятелството след любовта би ме унижило. Настаняването на една силна страст в малко симпатично...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти