В кухнята с Ева Лонгория и първата й готварска книга

Да готвим с Ева Лонгория

В кухнята с Ева Лонгория и първата й готварска книга

На представянето на новата си готварска книга Ева Лонгория разкри, че е преодоляла стреса покрай развода си с Тони Паркър, като се отдала на любимото си хоби - готвенето.

 

"Цял живот съм готвила и кухнята винаги е била любимото ми място за уединение. Готвенето ми е помагало в най-трудните моменти от живота ми. Спаси ме и от депресия покрай развода ми с Тони".

 

Книгата на чаровната 36-годишна актриса е със заглавие "Кухнята на Ева: Да готвиш с любов за семейство и приятели". В нея са включени рецепти, които "отчаяната съпруга" е научила от майка си, леля си и сестрите си, както и нейни собствени кулинарни хрумвания, като тортиля с пилешка супа.

 

Актрисата би искала да издаде и втори том, тъй като много от любимите й специалитети не намерили място в първата й книга. Готварството е страст за актрисата от 4-годишна, когато сготвила първото си яйце.

 

"Беше истински провал, но още тогава разбрах, че в кухнята е нужно старание и търпение. В процеса на готвене винаги оставяш в ястията и частичка от себе си, с тях се представяш пред околните. Досега не съм имала оплаквания от лошо приготвени специалитети!"

 

Кухнята й наложила и още една мъдрост в живота: "Никога не се сближавай с партньор, който не оценява добре сготвената храна!"

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay