Кой би могъл да устои на бейгъли в цветовете на дъгата?

Фестивалът на цветовете - цветно преживяване, което да разнообрази ежедневието ни

Кой би могъл да устои на бейгъли в цветовете на дъгата?

Има кулинарни вкусотии, които са твърде красиви, за да бъдат изядени! Ние, жените, знаем това най-добре... А цветните бейгъли на Скот Росило от Бруклин доказват твърдението с пълна сила.

Пекарната му предлага цветните кравайчета вече двадесет години, но благодарение на публикуваното видео в Insider.com наскоро, те се превърнаха и във виртуална сензация.

Процесът на приготвянето им е толкова омагьосващ, че прилича повече на сцена от филм, отколкото на реалност. От видеото става ясно, че направата на цветните кулинарни шедьоври отнема много време, прецизност и дисциплина.

Кой би могъл да устои на бейгъли в цветовете на дъгата?

По думите на Скот, който непрекъснато подобрява рецептата, за да постигне перфектна комбинация от трайни и ярки неонови цветове, в които днес греят неговите бейгъли, времето за изработване на сто броя бейгъли с цвят на дъга се равнява на времето, необходимо за омесването на хиляда обиконовени такива.Цветните бейгъли изглеждат толкова примамливо, че просто е невъзможно, дори и само при вида им, да не се усмихнете и заредите с положителна емоция. За съжаление, скоро няма да ни се отвори път към Ню Йорк, за да тестваме лично цветните изкушения от пекарната на Скот, но можем да си позволим друго цветно преживяване, което да разнообрази ежедневието ни.

То се казва Фестивал на цветовете и ще се случи за трета поредна година в София. Организаторите обещават много музика, танци, цветни експлозии и добро настроение, за всеки който реши да отдели малко от времето си и да се потопи в позитивната и цветна атмосфера на фестивала. 

Кой би могъл да устои на бейгъли в цветовете на дъгата?

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се хвали на приятелката си: -Днес си купих специална поилка за морските ми свинчета. Представяш ли си? Там има едно копче, като го натиснеш и пуска вода в купичката. -Е те, морските...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Не търси добрите качества в един мъж - всеки има такива! Търси лошите и се запитай, можеш ли да...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти