Пилешки гърди, приготвени в уред за бавно готвене

Пилешки гърди, приготвени в уред за бавно готвене
ETHAN CALABRESE

Бавното готвене е много практично. Слагате продуктите в уреда в неделя, забравяте, че сте "готвили" и имате храна за цялата седмица. Или слагате продуктите сутрин преди работа и вечерта имате топла храна. Ето как да приготвите пилешки гърди в уред за бавно готвене:

Необходими продукти:

1 глава червен лук, нарязан

500 гр. картофи, нарязани

1 лимон, нарязан

3 с. л. зехтин

1 ч. л. чесън на прах

сол

черен пипер

3 броя пилешки гърди

1 клонче розмарин

Начин на приготвяне:

Сложете лука, картофите и лимона в уреда и ги разстелете хубаво. Поръсете със зехтин. 

Поръсете със сол, черен пипер и чесън. 

Наредете пилешкото месо върху слоя от картофи и лук, добавете и розмарина.

Включете уреда за около 4-5 часа.

Добър апетит!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на оператор по подръжка. Той и обяснява, какво трябва да направи: -Натиснете звезда. Блондинката се чуди: -Това звезда... не беше ли една такава ... космата точка?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Животът е твърде кратък, за да не си жив, да не бъдеш страстен и да преливаш. Разкарайте нещата,...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Вярвате ли в прераждането?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти