Чеснов хляб, пълнен със сирене Бри

Повечето хора обичат да си хапват хляб. А когато е чеснов, още по-добре. А когато е пълен със сирене Бри- ще си оближете пръстите! Ето как да приготвите вкусен чеснов хляб, пълен със сирене Бри:

Необходими продукти:

1 по-голяма багета или 2 по-малки

6 с. л. масло, разтопено

1/2 ч. л. чесън на прах

1/2 ч. л. сол

щипка червен пипер

1 ч. настъргана моцарела

около 200 грама сирене Бри

1/4 ч. настърган пармезан

Чеснов хляб, пълнен със сирене Бри delish

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 200 градуса и сложете хартия за печене в една тава.

Вземете нож за хляб и направете няколко прореза на багетата, като внимавайте да не я разрежете докрай.

В малка купа комбинирайте маслото, чесъна на прах, солта и червения пипер.

Намажете хляба с тази смес обилно, като намазвате и прорезите.

Нарежете сиренето Бри на тънки филийки и напълнете прорезите със сирене Бри и с моцарела.

Накрая поръсете с пармезан.

Печете около 15 минути, докато сиренето се разтопи и хляба се запече, около 15 минути.

Поръсете с пресен магданоз преди да сервирате.

Сервирайте хляба топъл.

Чеснов хляб, пълнен със сирене Бри delish

Добър апетит!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Преди Коледа две блондинки отишли в гората. Ще търсят елха за празника. Търсили, търсили. Обикаляли, обикаляли. Накрая грохнали от умора. Едната блондинка казала: -Виж какво, муцка. Омръзна ми да...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Когато желанието и страхът са едно и също, наричаме този сън кошмар. Грегъри Дейвид Робъртс
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти