Съпругата на Том Круз ще съди списание за 50 хил. долара

Кейти Холмс се ядоса на жълтата преса

Кейти Холмс с дъщеря си Сури Круз
Кейти Холмс с дъщеря си Сури Круз

Актрисата Кейти Холмс е подала иск на стойност 50 милиона долара за клевета, обвинявайки списанието за знаменитости Star заради заглавие от първа страница, според което тя е пристрастена към наркотиците.

 

Искът, заведен във федерален съд в Лос Анджелис е заради януарски брой на списанието с водещо заглавие на корицата "Addiction Nightmare. Katie Drug Shocker!" - "Кошмарът на пристрастеността. Шокиращата история на Кейти и наркотиците!"

 

По-нататък в статията се твърди, че Холмс, съпругата на Том Круз, е в капана на цикъл от лечения за пристрастеност, но без да се твърди, че използва наркотици. Вместо това материалът разказва за сесии за даване на съвети в Сциентоложката църква, според жалбата.

 

Круз е сред водещите последователи на сциентологията в Холивуд.

 

"Зловредните твърдения на списание Star по адрес на Кейти са неверни, неетични и незаконни. Те не само грубо клеветят Кейти, те играят евтини игрички с публиката, отправяйки глупаво фалшиви твърдения на обложката, неподкрепени от нищо вътре в текста", заяви адвокат Бърт Фийлдс в изявление.

 

32-годишната Холмс иска 50 милиона долара обезщетение за публикацията. Списанието, поместило материала, се издава от American Media Inc, чиято централа се намира във Флорида и сред чиито издания е таблоидният седмичник The National Enquirer.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.11.2013|13:40
жълтата преса няма спирка, това е едно от най-неприятните явления които вгорчават живота ба звездите
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay