Кето пилешки бутчета

07.11.2018 | 17:00 по статията работи: Ася Фърцаловска
Малката тайна на тези пилешки бутчета е, че се приготвят с мазнина от бекон, което означава, че хрупкавата кожа има вкус на бекон. Но ако не искате да използвате бекон, може да го замените със зехтин.  Необходими продукти: 4 филийки бекон 4...

5-те вида мазнини в тялото и всичко, което трябва да знаете за тях

23.08.2017 | 11:00 по статията работи: Теодора Георгиева
Със сигурност сте чели много статии за отслабване, но това, което със сигурност трябва да знаете е, че мазнините не са едни и същи. Добре е да можете да ги различавате и да знаете повече за тях. Ето повече информация. Основни мазнини Това са...

3-те тайни на готвачите

08.02.2011 | 09:18 по статията работи: Лиляна Чернаева
Ето нещо интересно и любопитно, което ако нямахме сериозни връзки в ресторантьорския бизнес или по-скоро не бяхме се срещнали с един честен поддръжник на здравословната кухня, нямаше да научим.   Кои са нещата, които всеки готвач знае и...

Най-добрият начин да спестим калории

11.01.2011 | 10:29 по статията работи: Лиляна Чернаева  3
В търсенето на алтернативни начини за пестене на калории, без да подлагаме духа и тялото си на мъчения, ние направихме малко проучване, което ни доведе до следните изводи и добри идеи:    Добавяйте мазнината последнаХората често бъркат...
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти
За какво ни е властта и силата, ако не можем да защитим близките си? Джордж Р. Р. Мартин
Вдъхновете се докрай!
Доктор минава на визитация. В отделението по травматология му казват: -А ето тази блондинка постъпи вчера. -Какъв е проблема? -Счупен крак. -И как го е счупила. -Взела е гребло и е събирала листа в...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...