Красотата на Венеция, заснета през зимата

<p><span style="text-align: justify;">Фотографът </span><a href="https://www.instagram.com/albertdrosphotography/" target="_blank" style="text-align: justify;"><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Албърт</span></span> <span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Дрос</span></span></a><span style="text-align: justify;"> посещава Венеция за първи път през лятото и </span><span style="text-align: justify;">остава</span><span style="text-align: justify;"> разочарован от огромните тълпи от хора. Затова решава да посети красивия град отново през зимата, за да успее да улови в снимки</span><span style="text-align: justify;"> истинската красота на това място.</span></p>

Фотографът Албърт Дрос посещава Венеция за първи път през лятото и остава разочарован от огромните тълпи от хора. Затова решава да посети красивия град отново през зимата, за да успее да улови в снимки истинската красота на това място.

1 ОТ 15 вижте всички снимки Bored Panda

Фотографът Албърт Дрос посещава Венеция за първи път през лятото и остава разочарован от огромните тълпи от хора. Затова решава да посети красивия град отново през зимата, за да успее да улови в снимки истинската красота на това място.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Пресичам на червено и един полицай ми подвиква:- Госпожо, Вие накъде?- Отивам на гости у Мимето, теб какво те интересува, мъжът ми знае!
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
В един конфликт между сърцето и мозъка, следвайте сърцето си.
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти