Фотограф заснема забавни катерици, минаващи през двора му

<p><span style="text-align: justify;">Фотографът </span><span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff; text-align: justify;">Ники</span><span style="text-align: justify;"> </span><span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff; text-align: justify;">Колмънт</span><span style="text-align: justify;"> е преживял много тежки моменти в своето минало. Той не познава биологичните си родители, тъй като майка у е починала </span><span style="text-align: justify;">при</span><span style="text-align: justify;"> раждането, а баща му е загинал във война. </span><span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff; text-align: justify;">Колмънт</span><span style="text-align: justify;"> преживява геноцидът в Руанда, бивайки настанен в дом за сираци, заедно с по-голямата си сестра.</span></p>

Фотографът Ники Колмънт е преживял много тежки моменти в своето минало. Той не познава биологичните си родители, тъй като майка у е починала при раждането, а баща му е загинал във война. Колмънт преживява геноцидът в Руанда, бивайки настанен в дом за сираци, заедно с по-голямата си сестра.

1 ОТ 12 вижте всички снимки Bored Panda

Фотографът Ники Колмънт е преживял много тежки моменти в своето минало. Той не познава биологичните си родители, тъй като майка у е починала при раждането, а баща му е загинал във война. Колмънт преживява геноцидът в Руанда, бивайки настанен в дом за сираци, заедно с по-голямата си сестра. За съжаление, преди две години той губи и сестра си. В момента фотографът е на 38 години и заснема животни, минавайки през двора му, за да вдъхне позитивизъм на всички хора, до които достигнат снимките му.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Между братчета.Малкият към големия:- Бате, помоли мама да ни даде пари за сладолед!- Ми, ти я помоли. Тя не е само моя майка, ами и твоя!- То си е така, ама ти се познаваш с нея по отдавна!
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
За какво ни е властта и силата, ако не можем да защитим близките си? Джордж Р. Р. Мартин
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти