Най-сладките диви хамстери, които сте виждали

<p><a href="https://www.instagram.com/julianradwildlife/" target="_blank" style="text-align: justify;"><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Юлиан</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Рад</span></span></a><span style="text-align: justify;"> е фотограф на диви животни от Австрия, който прекарва</span><span style="text-align: justify;"> последните 10 години, снимайки много редкия европейски <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">хамстер</span>. Това е див <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">хамстер</span>, който може да бъде забелязан само в няколко страни в Европа.</span></p>

Юлиан Рад е фотограф на диви животни от Австрия, който прекарва последните 10 години, снимайки много редкия европейски хамстер. Това е див хамстер, който може да бъде забелязан само в няколко страни в Европа.

Юлиан Рад е фотограф на диви животни от Австрия, който прекарва последните 10 години, снимайки много редкия европейски хамстер. Това е див хамстер, който може да бъде забелязан само в няколко страни в Европа.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay