Картонени чаши от цял свят

<p><span style="text-align: justify;">Турският художник </span><a href="https://www.seyyahart.com/" target="_blank" style="text-align: justify;"><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Берк</span> Армаган</span></a><span style="text-align: justify;"> ни показва най-новия си проект, за който използва чаши за еднократна употреба. Обикновено той посещава интересни места и ги рисува върху чашите, създавайки фотографски композиции. Армаган </span><span style="text-align: justify;">започва да рисува чаши с идеята да печели финансови приходи, за да пътува по света.</span></p>

Турският художник Берк Армаган ни показва най-новия си проект, за който използва чаши за еднократна употреба. Обикновено той посещава интересни места и ги рисува върху чашите, създавайки фотографски композиции. Армаган започва да рисува чаши с идеята да печели финансови приходи, за да пътува по света.

Турският художник Берк Армаган ни показва най-новия си проект, за който използва чаши за еднократна употреба. Обикновено той посещава интересни места и ги рисува върху чашите, създавайки фотографски композиции. Армаган започва да рисува чаши с идеята да печели финансови приходи, за да пътува по света. От 2016 г. досега е посетил 25 държави и 60+ града. Въпреки че няма художествено образование, той вижда толкова много места през последните няколко години и достига до много хора.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay