Виктория Капитонова: "Аз съм човек, който не може да се влюби от пръв поглед!"

Виктория Капитонова: "Аз съм човек, който не може да се влюби от пръв поглед!"

Виктория Капитонова е една от най-дългоочакваните ни гостенки. Най-накрая успяхме да я поканим в нашето студио, за да разгледаме отблизо нейния живот, участието ѝ в "Ергенът” и слуховете, които я застигат всекидневно. Вики сподели с нас и много интересни истории за пътувания, работа и приятелство. Разберете повече в следващите редове:

Здравей, Вики! Много се радваме, че най-накрая си тук при нас!

Разкажи ни малко за твоето детство. Какво дете беше Виктория Капитонова?

Бях много скромни и стеснително дете. Това е така, защото първите 7 години съм прекарала само с майка си, тя напусна работа, за да ме гледа. В подготвителната група тя винаги седеше на най-задния чин. В първия ден на първи клас тя излезе и и аз избягаш, за да я намеря и да дойде при мен. След като пораснах го преодолях.

Каква си мечтаеше да станеш?

Исках да стана фризьорка. Но майка ми ме отказа като ми каза, че това е много сложна професия и изисква стоене на крак по цял ден.

Успя ли да запазиш детското в теб?

Не съм сигурна дали успях, тъй като обстоятелствата са ми наложили да бъда по-отговорна и самостоятелна от рано. В началото, когато дойдох в България се сблъсках с много трудности. Езикът също беше проблем. Започнах да усещам и силна носталгия, исках да се върна у дома, дори започнах да получавам панически атаки. Отне ми около 2-3 години да се почувствам уверена, че мога да се справя.

За какво мечтаеш сега, освен за Rolex?

Като всички нормални хора и за мечтая за супер базови неща като това да няма войни, цените да бъдат приемливи. Но това са неща, които според мен дори няма нужда да се споменават. Затова пред Виктор казах нещо материално - защото очевидните неща той няма как да ги осигури. Съответно казвам нещата, които са достижими. Мечтая за реализация, за да мога след 5 години да се сравня с това, което съм днес и да си кажа, че не са отминали напразно. Разбира се, мечтая и за семейство, но все още не съм срещнала правилния човек. 

Няма как да пропуснем темата за "Ергенът”. С какво те впечатли, разочарова ли те с нещо? Заплени ли те с нещо друго?

Аз съм човек, който не може да се влюби от пръв поглед. Трябва първо да видя неговите постъпки и в различни ситуации. Виктор нямаше как да го видя п този начин, защото бяхме в много изолирана среда. Но той ни сподели много неща, особено това, че е много ревнив. Това изобщо не ми допадна и от гледна точка на това, че и двамата сме известни.

Какво точно се е случило след предаването и какво са си казали след като снимките са приключили? С какво успя да я разочарова Виктор? Какви мъже харесва и какви са нейните трикове спрямо силния пол? Коя е била най-голямата ѝ любов до момента? Всички тези неща и много още можете да разберете в нашето ново видео!

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay