Истината за взаимоотношенията: За Red Pill с Георги Шишков

Истината за взаимоотношенията: За Red Pill с Георги Шишков

Ще си поговорим за взаимоотношения между двата пола от гледната точка на мъжа. Чували ли сте за идеологията Red Pill? Оказва се, че много мъже по света градят живота и връзките си именно на този принцип.

Но какво е Red Pill? Поканихме при нас известният ютубър Георги Шишков, който ни разясни какво представлява тази идеология и в какво се състои тя. Прочетете следващите редове, за да разберете каква е истината за отношенията между мъжа и жената.

Какво представлява Red Pill идеологията?

Това всъщност е истината за това как работят взаимоотношенията между мъжа и жената. Терминът идва от "Матрицата”. Червеното хапче е истината, а синьото - да продължаваш да живееш в илюзия.

Синьото хапче къде е? Жените ли живеят в него или мъжете?

По-често се среща при мъжете, колкото и странно да звучи. Blue Pill са тези мъже, които вярват в безрезервната любов, която жената може да изпитва към тях, заради добрата му душа. Това просто не се случва. Опитвам се да го обясня на мъжете - никой няма да те хареса само, заради добрата ти душа. Има други неща, с които трябва да "лъснеш”, за да привлечеш една жена.

Можем ли да кажем, че мъжете, които изповядват тази идеология са прогледнали?

Да. Това беше проблемът и за мен. Вярвах, че ще ме обикнат, заради това, което съм. Не беше така. След като прогледнах, никога повече не съм имал неуспешна връзка.

Не вярваш в чистата любов, която е заради теб самия?

Не, категорично не! Единствената такава любов е между майка и дете. Всичко друго е въпрос на интереси. Колкото и да обичаш един мъж, ако спре да се грижи за теб, спираш да го обичаш.

Какво научи ти от тази философия за живота?

Първото, което научих е, че никой няма да ме хареса, заради добрата ми душа. След като се разделих с бившата ми приятелка нямах пари, бях в лош етап от жита ми и се замислих коя жена би искала да бъде с мен. Тогава започнах да се насочвам към себе си. Колкото по-добре се развиваше живота ми, толкова повече жени бяха заинтересовани от мен.

Другото, което научих е да не залагам цялото си щастие на връзката, което е масов проблем на хората като цяло. Затова се старая да намирам щастието в нещата, които правя, а връзката да е просто допълнение.

Коя е най-привлекателната жена за теб?

Може би Скарлет Йохансон. Като цяло съм ѝ фен, харесвам филмите ѝ. 

Какво трябва да притежава една жена, за да влезеш във връзка с нея?

Това, което искам във връзката е да има спокойствие. Не обичам да ме натягат, не ми допадат номера и игрички. За мен е важно и да мога да проведа разговор с нея. И разбира се, външният вид.

Какво търси жената в един мъж - наистина ли визията не е от съществено значение? На какво се опитва Георги на научи мъжете? Търсят ли го и жените за съвети и имат ли те прекалено високи стандарти? Задължително ли е един мъж да следва Red Pill идеологията? Отговорите на тези въпроси и още много интересни факти ще откриете в нашето ново видео.


 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay