Славина: "Bad bi4es" ще е хитът на лятото

Славина: "Bad bi4es" ще е хитът на лятото

Тази седмица ви срещаме със Славина Думбалска - "лошото момиче” на YouTube. Всички вие добре я познавате като Bad Bitch и тя определено не изневерява на този образ във всяко ново начинание, към което се отправя. Славина има много приятна и дългоочаквана изненада за всичките си фенове. Каква е тя предстои да разберете!

Здравей, Славина. Много ни е приятно, че си при нас днес. Нека издадем голямата новина!

Откакто обявих, че ще участвам в миналия сезон на "Гласът на България” всички искат музикален проект от мен. Другата седмица излиза дебютната ми песен. Песента е в стил поп с малко R'n'B и леки нотки на поп-фолк. Казва се "Bad Bi4es”, което е и моят бранд, който налагам вече от година и половина.

Славина: "Bad bi4es" ще е хитът на лятото

Как се вдъхнови за този вайб?

Това беше първата идея, която ми дойде. Първата ми песен трябва да е надъхваща и така, както хората са свикнали да ме виждат. Хората ме познават като забавен човек, който винаги е готов за купон. Текстът е по моя идея, но Лора Димитрова  страхотен текстописец и я определям като моята сродна душа. Тя ме познава толкова добре като човек и направи текста така, както аз бих го написала.

Как се зароди твоята любов към музиката?

Интересното е, че това изобщо не ми планът за живота, но от малка съм най-досадното дете в къщата, защото само пеех, квичах. Каквото и да правех, пеех - изобщо не можех да спра. Беше ми мечта да бъда като Джей Ло, но тръгнах по друг път. Щях да се занимавам с финанси, тъй като това съм завършила. Още в университета разбрах, че това н е за мен. Тогава открих YouTube и разбрах, че мога да се развивам по креативен начин. Музиката беше естествения прогрес за мен.

Славина: "Bad bi4es" ще е хитът на лятото

Какво правиш в периоди, в които нямаш вдъхновение?

Просто не пускам видео, хората са изключително недоволни. Обвиняват ме, че съм мързелива. Работя върху това, защото иначе се получава самосаботиране.

Как се реши да започнеш да снимаш за YouTube?

Нямах абсолютно никаква визия за целия канал. Открих света на YouTube още в осми клас на едно малко iPad-че. Бях много зубърче (смее се) и си гледах видеа. В десети клас имах 2-3 канала, някои от които бяха на английски. Когато бях в университета, това, което учех не ме влечеше.

Първо си направих Instagram, събрах около 1000 последователи. Първото ми видео беше на английски и имаше около 100 гледания. За третото или четвърто видео идеята ми дойде насън - за Кулагин, който беше доста актуален в онзи момент. Очаквах, че сте събере някакви гледания, но не очаквах, че ще стихне 100 хил. за една седмица. Получих и много хейт коментари. Така се научих да свиквам със злобата, която се излива върху мен. Тогава го приех много тежко, дори ме срина.

Залагаш ли повече на трендовете или предпочиташ да снимаш и показваш това, което на теб ти е интересно?

В началото залагах на трендовете, защото бях по-плаха, не знаех дали ще бъда интересна. Вече ги отбягвам и честно казано някои трендове са ми изключително омразни. Имаше период, в който всички мои последователи ме молеха да ям само зелена храна за 24 часа, което за мен не е интересно. Не всеки тренд е за всеки човек.

Славина: "Bad bi4es" ще е хитът на лятото

В момента наблюдавам, че вече интересът към YouTube намалява, заради навлизането на TikTok който намаля капацитета за внимание на хората. Колкото повече TikTok гледаш, толкова по-трудно става да си задържиш вниманието над по-дълго видео.

Това беше и причината да се ориентирам към тази социална мрежа, защото, макар и обработката за YouTube да ми беше любимата част, тя отнема много време. Трябва да си в правилен mindset за такова нещо и не винаги се получава. Самата аз вече рядко гледам YouTube.

Какви детайли разкри Славина за сюжета на клипа към дебютната ѝ песен, как се е чувствала на снимачната площадка и кои са моментите от процеса, които са я развълнували най-много, разберете във видеото по-долу!

***

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay