Изабел Овчарова – Изи за пътя на успеха в социалните мрежи

Автор: Михаела Михайлова

Може би някои хора свързват думата "инфлуенсър" с красиви момичета, които им предлагат козметика от малкия екран на телефона или компютъра, но момичето, с което ще Ви срещнем днес е много повече от това. 

С над 281 хиляди последователи в Instagram, над 246 - в YouTube и близо 204 хиляди в Tik Tok, Изабел Овчарова, или Izieqka, вдъхновява последователите си да мислят позитивно, да следват мечтите си и да не губят вярата в доброто.

Подкаст, видеа, книги - няма непостижими цели за нея. Как е започнало всичко и как успява за жонглира с множеството си задачи - четете в следващите редове.

- Здравей, Изи и благодаря, че прие поканата ни! Тежка ли е титлата "Любим инфлуенсър на България"?

И аз благодаря за възможността! Не бих казала, че титлата "Любим инфлуенсър на България" ми тежи. Дори напротив. Показва ми, че усилията, които съм положила са си стрували и съм много благодарна за това.

- Как започна всичко?

Винаги съм се забавлявала с креативни занимания. Едно от тях беше снимането на видеа. Снимам ги от малка, но едва на 17 години започнах да ги качвам в YouTube. Това промени всичко, защото видеата, които снимах и качвах постоянно, достигнаха до хиляди хора.

- Как се промени от началото досега?

Вече със сигурност съм по-смела във всичко, което правя. Това е най-голямата вътрешна промяна от началото до сега.

- Занимаваш се с толкова много неща – подкасти, видеа, книги, как намираш сили и вдъхновение за всичко това?

В повечето случай всички тези активности ме презареждат и ми помагат да канализирам енергията си в нещо смислено и вълнуващо за мен. Понякога се случва и да ме изморяват изключително много, но пък в тези моменти постоянството и самодисциплината ми успяват да ме задържат активна.

Изабел Овчарова – Изи за пътя на успеха в социалните мрежи

- Успяваш ли да намираш време само за себе си? Как си почиваш?

Старая се много да намирам време за себе си в последната година и ми се отразява много добре. Всеки ден намирам време за разходка или време в пълно усамотение, без неща, които да ме разсейват. Обичам да си почивам с книга в ръка и приятно питие.

- Как се справяш със стреса и вниманието към теб?

Цялото внимание на моменти е носило много стрес в живота ми, но се научих да се фокусирам върху прекрасната страна на това. Всички тези преживявания ми дават възможност да се свързвам с все повече хора и да сбъдвам мечтите си.

- Кое твое качество те прави толкова популярна, на какво се дължи успехът ти?

Творя от сърце. 

- Профилите ти в социалните мрежи са много вдъхновяващи, всичките ти проекти са свързани с това да помагаш на последователите ти. Това ли е мисията ти в Интернет?

Мисията ми в интернет е да се забавлявам, да се изразявам креативно и чрез това да предизвикам приятни емоции и да помагам, както мога.  

- Скоро можем да очакваме и нова книга от теб. Загатни ни нещо за нея?

Следващата ми книга е най-предизвикателната за мен от всички до момента, но я обожавам и се надявам, че с нея ще успея да достигна до нова аудитория, която да даде шанс на творчеството ми и да го възприеме като нещо повече от "поредната книга на влогър".

Изабел Овчарова – Изи за пътя на успеха в социалните мрежи

- Имаш ли любим проект? А кой беше най-труден за изпълнение?

Всеки следващ проект за мен е бил труден и любим по различен начин. Всеки отнема изключително много време, енергия и любов, но когато резултата е на лице – винаги осъзнавам, че си е заслужавало.

- Как близките ти приемат твоята професия, обичат ли да се снимат за Instagram или във влоговете ти?

Близките в живота ми ме подкрепят от самото начало и на моменти дори пожелават да бъдат част от видеата ми, което за мен винаги е чест и щастие.

- Има ли нещо, което не би споделила онлайн?

Споделям само онова което преценя, че има смисъл да бъде споделено в този момент. Не всичко си заслужава да бъде споделено в мрежите.  

- Какво би посъветвала хората, които искат да се занимават с YouTube?

Не мисли за мненията, реакциите, резултата. Направи го, защото имаш желание. Другото ще научиш по пътя.

И за финал няколко блиц въпроса:

Любимата ми социална мрежа е… instagram

Любимият ми филм е… ratatouille

Страх ме е от …страха

Благодарна съм за … всичко

Качеството в теб, което би променила е… нетърпението

Щастлива съм, че .. съм здрава

Вълнувам се за… всичко, което предстои да споделя със света.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay