Ванеса Кьосина - Рич Бич: Не искам шейх, харесвам живота във Вълчедръм

Ванеса Кьосина превзе социалните мрежи със своя образ на Рич бич, чрез който иронизира фалша в социалните мрежи. В действителност тя е успешен инфлуенсър с добро образование и собствен бранд. Нужна ли е обаче провокация, за да успеем в социалните мрежи и как да бъдем Рич бич можете да научите в нашето ново видео!

Здравей, Ванеса! В мрежата си известна като Рич бич. Как реши да започнеш да снимаш видеа?

Създадох профила си съвсем случайно. Вече имах доста последователи в Instagram, но в TikTok нямах присъствие. Първоначалната ми идея беше да показвам ежедневни влогове. По това време бях в Лондон, в 10-дневна карантина и така реших да започна да снимам. Видях един коментар, който гласеше "рич бич” и си казах "Това ще е”. И така реших да иронизирам популярните инфлуенсърки, които демонстрират фалшив начин на живот.

Как реагира твоята аудитория? Разбра ли замисъла на видеата ти?

Половината от тях разбираха иронията и много се забавляваха. Другата половина до ден днешен не разбират. След няколко мои интервюта вече стана по-ясно, че това е просто образ, но за съжаление все още има хора, които ме критикуват.

Как се справяш с хейта?

През годините изградих самочувствие, уверена съм и вече не ми прави впечатление, когато получавам хейт коментари В началото, в Instagram не съм понасяла негативизъм, тъй като споделях основно полезно съдържание.

Какво ти казват твоите последователи най-често?

Това, което най-много ме зарадва е съобщение от ученичка, която ми каза, че след  като е гледала моите видеа се е вдъхновила да учи повече, повишила е успеха си и иска да бъде като мен.

Освен популярния ти образ, ти си добре образована. Разкажи ни малко повече!

Завърших бакалавър в Лондон със специалност Бизнес и Маркетинг. След това заминах за Барселона,з а да уча дигитален маркетинг като вче завърших магистъра си там. В момента преподавам в университета, който завърших в Лондон.

Как да разпознаем фалша в мрежата, кое е най-важното за Ванеса в работата ѝ като инфлуенсър? Как се създава общност,основана на доверие и искреност? Как преминава денят ѝ, когато е на родното си място Вълчедръм и би ли се върнала в България? Всичко това можете да разберете в нашето ново видео!


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay