Марта от “Ергенът”: Мъжът трябва да е водещата фигура във връзката

Марта от “Ергенът”: Мъжът трябва да е водещата фигура във връзката

Художничката Марта беше една от фаворитките ни в риалитито "Ергенът”. Определяна като "най-нормалната” претендентка за сърцето на Виктор, Марта е много естествена, забавна и разбира се, красива. Защо не се получи между нея и Виктор, каква майка е тя и как ѝ се отразява новата роля на инфлуенсър - продължавайте да четете и ще разберете!

Здравей, Марта! Как би коментирала това, че те определят като най-нормалната участничка в "Ергенът”?

Така е, даже разни хора ме питаха защо съм се записала, какво правя там. Всички си имаме лудости в нас, но не мога да кажа, че съм най-нормалната. Записах се, защото търсех промяна и за да се видя от страни.

Какви бяха очакванията ти?

Беше по-трудно отколкото си мислех. Но все пак имаше смисъл, запознах се с много хора. И сега, след като видях колко е трудно пак бих минала през това.

Как се чувстваш, след като успя да видиш всичко отстрани?

Ами харесах се! Видях и някои грешки, които правя. Притеснението влияе. Не успях да свикна с камерите съвсем изцяло. През първите седмици доста внимавах какво говоря.

Промениха ли се първоначалната ти впечатления за момичетата?

Имаше момичета, за които бях в шок в първия момент, но след това си допаднахме. Но при повечето се оказа това, което съм си помислила още в началото. Запазих добри отношения с всички.

А с кои остана най-близка и до днес?

С Ния, с Деница, с които бях близка още там. С Венета също - тя е интересен човек.

Кои качества на Виктор ти направиха най-силно впечатление?

Галантен е, спокоен е, с него може лесно да се води разговор. Виктор има много качества, но се получи разминаване между нас. Наскоро се замислих, че нямам предпочитание за определен тип мъж. Единственото, което не ми харесва са силно напомпаните мъже. За мен е недопустимо мъжът да е ревнивец и да ме контролира. Със сигурност не трябва да бъде тесногръд, за да има какво да науча от него. Според мен мъжът трябва да е водещата фигура.

Нека преминем към изкуството. Продължаваш ли да рисуваш?

Да, даже днес сътворих нещо, което сравнително ми харесва. Аз съм доста критична, сложно е и имам много какво да уча. Старая се да рисувам всеки ден. Вдъхновявам се от Интернет, от други художници.

Как се чувстваш в ролята на инфлуенсър?

Чувствам се добре, още се уча, но определено ми харесва и мисля, че бих могла да се занимавам по-сериозно с това. Харесва ми идеята да печеля от това, което ми е приятно да правя. Животът стана много скъп, така че човек трябва да се замисли за това как да печели добре. Голямата ми мечта е да направя собствена изложба с картини, иска ми се да се случи през септември.

Освен всичко друго, ти си и майка. По-добре ли е да родим по-рано, както се е случило при теб или пък трябва да изчакаме?

Темата е спорна. Аз съм много щастлива от факта, че имам 14-годишна дъщеря. С нея си говорим за всичко много сме си близки. Но, ако трябва тя да роди след 5-6 години - по-скоро не! (смее се) Предпочитам да си поживее, да развие себе си и тогава а създаде семейство.

Вижда ли се Марта като баба след 5 - 6 години, каква е тайната на близостта ѝ се нейната дъщеря, трябва ли жената да може задължително да готви и останали ли са приятели с Виктор можете да разберете в нашето ново видео!

***

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay